קרם מאפה וטארט פירות טריים מ Miette
קרם מאפה וטארט פירות טריים מן Miette עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט פירות טרי עם קרם מאפה, טארט פירות טריים עם קרם מאפה-יום האם שמח, ו עוגת פירות עם קרם מאפה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את החלב לסיר בינוני. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים לתוך החלב.
שים את השעועית בחלב גם כן.
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים (בועות יתחילו להיווצר בקצוות). לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה אם הזמן מאפשר, אחרת להמשיך לפי ההוראות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, קורנפלור עד חלקה. מניחים את הקערה על מגבת מטבח או משטח לא דומם ומטבילים את הביצים תוך כדי שפיכת כ 1/2 כוס חלב חם לתוכם כדי למזג. בהדרגה לשפוך את שאר החלב, לטאטא כל הזמן.
יוצקים את התוכן של הקערה לתוך המחבת ולהגדיר על אש בינונית-נמוכה.
לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה איטית, על 2 דקות. מיד מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. להיפטר שעועית וניל או לשטוף ולהשתמש בו מחדש.
בואו קרם מאפה להתקרר לטמפרטורת החדר, 10 דקות, ולאחר מכן לטאטא את החמאה. אתה רוצה את החמאה להיות משולב ללא נמס.
מכסים את קרם הבצק בניילון נצמד, לוחצים עליו ישירות על פני השטח של הקרם כדי למנוע היווצרות עור. מקררים עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה עד 3 ימים.
עבור Pâte Sucrée: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח.
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 30 שניות.
מוסיפים את החמאה ומכה עד התערובת היא עקביות של קמח תירס, על 5 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 2 כפות של השמנת.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים במזלג עד רק בשילוב. אם הבצק לא מגיע יחד לתוך גושים גדולים, לאט להוסיף את השמנת הנותרת, קצת בכל פעם, עד שהוא עושה. אסוף את הבצק לכדור, לטפוח אותו לדיסק, ולעטוף אותו בחוזקה בפלסטיק. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
הסר את הבצק מהמקרר ולפתוח. מחלקים את הבצק כדי להפוך את המנות שאתה צריך ושוב לטפוח בעדינות לתוך דיסקים. על משטח עבודה משוריין קלות, לרדד כל דיסק בצק עגול על 1/4 אינץ 'עבה בערך 1 אינץ' גדול יותר מאשר המחבת אתה משתמש (8 אינץ 'עבור מחבת 7 אינץ'; 4 אינץ 'עבור 3 1/2 אינץ' מחבתות טרטלט). לעטוף את הבצק מגולגל לתוך מחבת טארט (ים), בעדינות דוחף אותו לתוך הקצוות התחתונים נגד הצדדים פאן לעשות קליפה חזקה וישרה. חותכים את הקצוות לשטוף עם השפה של המחבת (ים) באמצעות סכין חדה, או לגלגל את הסיכה מתגלגלת על הקצוות כדי לחתוך את הבצק העודף. זין על כל החלק התחתון עם הקוצים של מזלג ומקום במקפיא כדי המשרד במשך 30 דקות. (כדי לאחסן unbaked, לעטוף את הכדור בצק בחוזקה בניילון נצמד להקפיא עד 2 חודשים, או קו פגז טארט (ים) עם הבצק לפי הצורך, לכסות עם עטיפה פלסטיק, להקפיא עד 3 ימים. מפשירים את כדור הבצק הקפוא במקרר במשך 3 עד 4 שעות לפני גלגול ועיצוב.
אופים מצופה וצדפים קפואים ישר מהמקפיא.)
כדי עיוור חלקית לאפות את פגז טארט (ים), במקום בתנור ישירות מן המקפיא ואופים רק עד כבר לא שקוף, 5 עד 8 דקות. כדי עיוור לחלוטין לאפות את פגז טארט (ים), אופים עד חום זהוב, על 10 דקות.
להעביר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני מילוי וממשיך את המתכון. אחסן פגזים אפויים לחלוטין, עטוף בחוזקה בפלסטיק, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
כדי להרכיב את הקרם מאפה טארט פירות טריים: אם עושה את הקרם מאפה עכשיו, לתת להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר עד מקורר היטב, על 2 עד 3 שעות.
הפוך את Pâte Sucrée ו קו מחבת טארט 7 אינץ ' כפי שהורה. באופן מלא prebake פגז, להעביר מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין.
מורחים את קרם מאפה קר באופן שווה לתוך קליפת טארט מקורר. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 8 שעות. ממש לפני ההגשה, העליון אטרקטיבי עם הפרי.