קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

קרם מאפה וטארט פירות טריים מ Miette

קרם מאפה וטארט פירות טריים מ Miette
קרם מאפה וטארט פירות טריים מן Miette עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט פירות טרי עם קרם מאפה, טארט פירות טריים עם קרם מאפה-יום האם שמח, ו עוגת פירות עם קרם מאפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את החלב לסיר בינוני. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים לתוך החלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שים את השעועית בחלב גם כן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים (בועות יתחילו להיווצר בקצוות). לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה אם הזמן מאפשר, אחרת להמשיך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, קורנפלור עד חלקה. מניחים את הקערה על מגבת מטבח או משטח לא דומם ומטבילים את הביצים תוך כדי שפיכת כ 1/2 כוס חלב חם לתוכם כדי למזג. בהדרגה לשפוך את שאר החלב, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את התוכן של הקערה לתוך המחבת ולהגדיר על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה איטית, על 2 דקות. מיד מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. להיפטר שעועית וניל או לשטוף ולהשתמש בו מחדש.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
בואו קרם מאפה להתקרר לטמפרטורת החדר, 10 דקות, ולאחר מכן לטאטא את החמאה. אתה רוצה את החמאה להיות משולב ללא נמס.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מכסים את קרם הבצק בניילון נצמד, לוחצים עליו ישירות על פני השטח של הקרם כדי למנוע היווצרות עור. מקררים עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
עבור Pâte Sucrée: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 30 שניות.
11
מוסיפים את החמאה ומכה עד התערובת היא עקביות של קמח תירס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 2 כפות של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים במזלג עד רק בשילוב. אם הבצק לא מגיע יחד לתוך גושים גדולים, לאט להוסיף את השמנת הנותרת, קצת בכל פעם, עד שהוא עושה. אסוף את הבצק לכדור, לטפוח אותו לדיסק, ולעטוף אותו בחוזקה בפלסטיק. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
14
הסר את הבצק מהמקרר ולפתוח. מחלקים את הבצק כדי להפוך את המנות שאתה צריך ושוב לטפוח בעדינות לתוך דיסקים. על משטח עבודה משוריין קלות, לרדד כל דיסק בצק עגול על 1/4 אינץ 'עבה בערך 1 אינץ' גדול יותר מאשר המחבת אתה משתמש (8 אינץ 'עבור מחבת 7 אינץ'; 4 אינץ 'עבור 3 1/2 אינץ' מחבתות טרטלט). לעטוף את הבצק מגולגל לתוך מחבת טארט (ים), בעדינות דוחף אותו לתוך הקצוות התחתונים נגד הצדדים פאן לעשות קליפה חזקה וישרה. חותכים את הקצוות לשטוף עם השפה של המחבת (ים) באמצעות סכין חדה, או לגלגל את הסיכה מתגלגלת על הקצוות כדי לחתוך את הבצק העודף. זין על כל החלק התחתון עם הקוצים של מזלג ומקום במקפיא כדי המשרד במשך 30 דקות. (כדי לאחסן unbaked, לעטוף את הכדור בצק בחוזקה בניילון נצמד להקפיא עד 2 חודשים, או קו פגז טארט (ים) עם הבצק לפי הצורך, לכסות עם עטיפה פלסטיק, להקפיא עד 3 ימים. מפשירים את כדור הבצק הקפוא במקרר במשך 3 עד 4 שעות לפני גלגול ועיצוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
אופים מצופה וצדפים קפואים ישר מהמקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
כדי עיוור חלקית לאפות את פגז טארט (ים), במקום בתנור ישירות מן המקפיא ואופים רק עד כבר לא שקוף, 5 עד 8 דקות. כדי עיוור לחלוטין לאפות את פגז טארט (ים), אופים עד חום זהוב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
להעביר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני מילוי וממשיך את המתכון. אחסן פגזים אפויים לחלוטין, עטוף בחוזקה בפלסטיק, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
19
כדי להרכיב את הקרם מאפה טארט פירות טריים: אם עושה את הקרם מאפה עכשיו, לתת להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר עד מקורר היטב, על 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
פירות טרייםפירות טריים
20
הפוך את Pâte Sucrée ו קו מחבת טארט 7 אינץ ' כפי שהורה. באופן מלא prebake פגז, להעביר מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
21
מורחים את קרם מאפה קר באופן שווה לתוך קליפת טארט מקורר. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 8 שעות. ממש לפני ההגשה, העליון אטרקטיבי עם הפרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות