קרם מאפה שוקולד
קרם מאפה שוקולד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 2128 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 110 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 101 אדם התרשמו מתכון זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, חלמונים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, קרם מאפה שוקולד, ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לצנן את פני השטח של מגש גיליון בשורה התחתונה ואת הצדדים עם לעטוף פלסטיק. שמור את גליל הפלסטיק לעטוף בהישג יד, ולהניח בצד. ממיסים את השוקולד ומחזיקים אותו חם בקערה מעל מים חמים.
בקערה בגודל בינוני, לשלב את העמילן וחצי הסוכר ולטפטף יחד עד incorporated.
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומקציפים במשך 2 דקות מבלי לעצור. תניח בצד. בסיר בינוני, לשלב חצי סוכר, חלב, מלח ומערבבים. הגדר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. מזג את תערובת הביצה עם חלב חם קצת בכל פעם, לטאטא ביסודיות בין תוספות.
יוצקים את הנוזל בחזרה לתוך הסיר ולטפטף על אש נמוכה.
המשך לטאטא כמו התערובת מתעבה.
לטאטא דרך הגושים עד קרם מאפה הופך חלק. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
לטאטא בחמאה ותמצית וניל עד שהם נמסים ומשלבים באופן מלא. עם מרית גומי גדולה, מערבבים את השוקולד החם והמותך עד שהוא מעורבב באופן מלא. לגרד את הקרם מאפה על הסדין מוכן ולחץ על שכבה נוספת של פלסטיק על פני השטח. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מעבירים למקרר להירגע לפחות שעתיים.
לפני השימוש, מניחים את הקרם מאפה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט שוט במשך 1 דקה, דואג לגרד את הצדדים. עצור כאשר קרם מאפה הוא חלק וגמיש. השתמש באופן מיידי, או, אם אתה רוצה להאיר אותו, לקפל את הקצפת הצוננת.