קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קרם פודינג דביק של שרידן

קרם פודינג דביק של שרידן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג דביק קרם של שרידן. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, שמנת כפולה, חלמונים, וליקר קפה שכבתי של שרידן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג אורז טופי דביק עם קרם קרמל, פודינג טופי דביק, ו פודינג טופי דביק.

הוראות

1
לטאטא את הסוכר גלגלית, ביצה שלמה חלמונים ביצה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים את השרידנים והשמנת במחבת, תביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא על תערובת הביצה, ואז להשאיר עד מקורר מעט כדי להפוך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
גריז קל שש 200ml / -14°l עוז ramekins עם חמאה, מניחים שכבה של פרוסות קרואסון בתחתית כל אחד, ולאחר מכן מוסיפים קמצוץ נדיב של סוכר muscovado וקצת של פודינג ביצה. שמור על הנחת קרואסון רפרפת באותו אופן, לסיים אותו עם קומץ של סוכר. אפשר לפודינג להסתפק לזמן מה לספוג את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
קרואסוןקרואסון
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
תנור חום 200C / מאוורר 180c / גז 6, ואז לבשל פודינג עבור 18-20 דקות עד נפוח, זהוב ופריך (סוכר muscovado ייתן גימור טעים ודביק לפודינג).
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בעוד puddings אפייה, להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מניחים את הסוכר והחמאה במחבת ומערבבים על חום בינוני עד מומסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 3-4 דקות עד כהה ודביק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
9
מגישים את הפודינג במנות שלהם עם קצת רוטב חמאה חם נשפך על.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "