קרם קרמל שמנת
קרם קרמל קרם נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 358 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר חום, חלמונים, שמנת מתוקה כבדה וסוכר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סירי פודינג קרמל עם רוטב קרמל מלוח, קרם קרמל, ו קרם קרמל.
הוראות
בסיר על אש בינונית-נמוכה מביאים שמנת כמעט לרתיחה.
בקערה מקציפים חלמונים, וניל, סוכר ומלח עד לקבלת צבע סמיך ולימון, כ -3 דקות. מקציפים בהדרגה שמנת.
יוצקים לתוך 1-קוט לא משומן. תבנית אפייה.
מניחים תבנית אפייה ל -13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
יוצקים מים חמים לתבנית אפייה לעומק של 1 אינץ'.
אופים בחום של 350 אפים למשך 55-60 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה. מצננים על רשת למשך 15 דקות. מכניסים למקרר לצינון.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה.
מפזרים מספיק סוכר חום לכיסוי החלק העליון.
לצלות 6-ב. מהחום במשך 2 דקות או עד שהסוכר נמס.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפוסטר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.