קרם שוקולד פאדג'
פאדג'שוקולד שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 760 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, וניל, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד שמנת פאדג'שיש, שוקולד קרמי שוקולד פאדג'של דודה Teen, ו קרם סוכר-שוקולד מריר שוקולד שקדים פאדג'.
הוראות
במחבת כבדה עם תחתית של 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים סוכר, שמנת וסירופ תירס, מגרדים ללא הרף את תחתית המחבת עם מרית גמישה חסינת חום, עד שהסוכר מומס לחלוטין, כ -15 דקות. מערבבים בשוקולד לא ממותק ומריר עד מומס. להגדיל את החום בינוני ולהביא תערובת לרתיחה.
מבשלים, מערבבים מדי פעם תערובת ומברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה, עד שהתערובת מגיעה 235 על מדחום ממתקים.
הסר מן החום ויוצקים לתוך קערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת.
מוסיפים חמאה ווניל אבל לא מערבבים; להכניס מדחום ממתקים ולתת תערובת לעמוד ללא הפרעה עד מקורר 110, 1 1/2 עד 2 שעות.
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל; לסכל חמאה קלות. עם חיבור ההנעה של מערבל עומד או כף עץ חסון, להכות את תערובת השוקולד במרץ (על מהירות גבוהה אם באמצעות מיקסר; להפחית את המהירות אם המנוע מתחיל לעבוד) עד התערובת מתעבה ומאבד ברק מבריק שלה, על 5 דקות עם מערבל, על 10 דקות ביד.
לגרד למחבת, החלק העליון, צמרמורת עד המשרד למגע, לפחות 2 שעות, או עד 1 יום.
הרם רדיד כדי להסיר פאדג 'מהמחבת; לחתוך פאדג 'לריבועים 1 אינץ'. חנות לחתוך פאדג ' אטום במקרר עד 1 שבוע. כדי לשמור על זמן רב יותר (עד 1 חודש), לעטוף לא מלוטש פאדג ' אטום וצינה; לחתוך לריבועים כמו שאתה רוצה להשתמש בו.
לפני שתתחיל, קרא את המתכון עד הסוף והרכיב את כל הכלים והמרכיבים שתצטרך. מתכוני ממתקים רבים דורשים שתפעל במהירות ברגע שסירופ הסוכר מגיע לטמפרטורה הרצויה. השתמש בטיפול בעת עבודה עם סירופ סוכר חם, כפי שהוא יכול לגרום לכוויות חמורות.
בחר את הסירים הנכונים. מחבתות נירוסטה בעלות תחתית כבדה הן הטובות ביותר לבישול תערובות סוכר. מחבתות דקות וקלות משקל נוטות להוביל חום ... ומבשלות סירופ סוכר ... בצורה לא אחידה.
השתמש מדחום ממתקים כאשר קרא. הם מודדים טמפרטורות של עד 40
תוכלו למצוא אותם באזור המטבח-גאדג ' ט של סופרמרקטים רבים, במחיר בין $10 ו $
להטביע את החלק התחתון של המדחום לחלוטין סירופ סוכר כדי לקבל קריאה מדויקת. שימוש במחבת צרה עם צדדים גבוהים הופך את התערובת עמוקה יותר, אבל, אם יש צורך, אתה יכול בעדינות להטות מחבת רדודה כדי להטביע את המדחום התחתון.
ממיסים את השוקולד בעדינות לתוצאות הטובות ביותר. אם שוקולד מקבל חם מדי, זה לא יכול להגדיר כראוי יפתח "בלום" (פסים לבנים) על פני השטח כאשר מאוחסן. ערבוב שוקולד קצוץ במחבת או קערה על חם, לא רותח, המים שומרים על טמפרטורה אפילו, נמוכה, וכתוצאה מכך מבריק, להגדיר שוקולד היטב.
ממיסים את הסוכר לחלוטין מעל חום נמוך (צעד
לפני הבאת התערובת לרתיחה. שימוש בסוכר איכותי-על, שנמכר גם כ "סוכר האופה", הופך את זה לקל יותר. כדי לבדוק אם הסוכר מומס, לגרד את תחתית המחבת עם מרית חסינת חום, למשוך את המרית למעלה, לתת את הסירופ על זה מגניב במשך כמה שניות, ואז לשפשף טיפה בין האצבעות. אם אתה יכול להרגיש גרגרי סוכר, זה לא מומס עדיין.
למנוע גבישי סוכר להיווצר על הצדדים של המחבת בשלב 2 על ידי צחצוח את הצדדים עם מברשת מאפה רטוב כמה פעמים.
תן לתערובת להתקרר לפושר (בדיוק 11
לפני להכות אותו (שלב 3); אחרת, פאדג ' עשוי להקשיח ולהיות מגורען.
לשפוך אותו לתוך קערה גדולה, רדודה עוזר לו להתקרר מהר יותר, אבל לא לערבב את זה מוקדם מדי.
לנצח את פאדג ' גם פעם אחת זה התקרר ל 11
פאדג 'שוקולד מתעבה יותר מפאדג' מייפל בשלב זה, אבל גם משעמם מעט ולקחת על צבע בהיר יותר לאחר המכות; זה כאשר הם מוכנים לשפוך לתוך המחבת.