קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם שוקולד פאדג'

קרם שוקולד פאדג'
פאדג'שוקולד שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 760 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, וניל, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד שמנת פאדג'שיש, שוקולד קרמי שוקולד פאדג'של דודה Teen, ו קרם סוכר-שוקולד מריר שוקולד שקדים פאדג'.

הוראות

1
במחבת כבדה עם תחתית של 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים סוכר, שמנת וסירופ תירס, מגרדים ללא הרף את תחתית המחבת עם מרית גמישה חסינת חום, עד שהסוכר מומס לחלוטין, כ -15 דקות. מערבבים בשוקולד לא ממותק ומריר עד מומס. להגדיל את החום בינוני ולהביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מבשלים, מערבבים מדי פעם תערובת ומברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה, עד שהתערובת מגיעה 235 על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מן החום ויוצקים לתוך קערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים חמאה ווניל אבל לא מערבבים; להכניס מדחום ממתקים ולתת תערובת לעמוד ללא הפרעה עד מקורר 110, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל; לסכל חמאה קלות. עם חיבור ההנעה של מערבל עומד או כף עץ חסון, להכות את תערובת השוקולד במרץ (על מהירות גבוהה אם באמצעות מיקסר; להפחית את המהירות אם המנוע מתחיל לעבוד) עד התערובת מתעבה ומאבד ברק מבריק שלה, על 5 דקות עם מערבל, על 10 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לגרד למחבת, החלק העליון, צמרמורת עד המשרד למגע, לפחות 2 שעות, או עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הרם רדיד כדי להסיר פאדג 'מהמחבת; לחתוך פאדג 'לריבועים 1 אינץ'. חנות לחתוך פאדג ' אטום במקרר עד 1 שבוע. כדי לשמור על זמן רב יותר (עד 1 חודש), לעטוף לא מלוטש פאדג ' אטום וצינה; לחתוך לריבועים כמו שאתה רוצה להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים בטמפרטורת החדר.
1
לפני שתתחיל, קרא את המתכון עד הסוף והרכיב את כל הכלים והמרכיבים שתצטרך. מתכוני ממתקים רבים דורשים שתפעל במהירות ברגע שסירופ הסוכר מגיע לטמפרטורה הרצויה. השתמש בטיפול בעת עבודה עם סירופ סוכר חם, כפי שהוא יכול לגרום לכוויות חמורות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
2
בחר את הסירים הנכונים. מחבתות נירוסטה בעלות תחתית כבדה הן הטובות ביותר לבישול תערובות סוכר. מחבתות דקות וקלות משקל נוטות להוביל חום ... ומבשלות סירופ סוכר ... בצורה לא אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
השתמש מדחום ממתקים כאשר קרא. הם מודדים טמפרטורות של עד 40
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4
תוכלו למצוא אותם באזור המטבח-גאדג ' ט של סופרמרקטים רבים, במחיר בין $10 ו $
5
להטביע את החלק התחתון של המדחום לחלוטין סירופ סוכר כדי לקבל קריאה מדויקת. שימוש במחבת צרה עם צדדים גבוהים הופך את התערובת עמוקה יותר, אבל, אם יש צורך, אתה יכול בעדינות להטות מחבת רדודה כדי להטביע את המדחום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
ממיסים את השוקולד בעדינות לתוצאות הטובות ביותר. אם שוקולד מקבל חם מדי, זה לא יכול להגדיר כראוי יפתח "בלום" (פסים לבנים) על פני השטח כאשר מאוחסן. ערבוב שוקולד קצוץ במחבת או קערה על חם, לא רותח, המים שומרים על טמפרטורה אפילו, נמוכה, וכתוצאה מכך מבריק, להגדיר שוקולד היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
ממיסים את הסוכר לחלוטין מעל חום נמוך (צעד
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
לפני הבאת התערובת לרתיחה. שימוש בסוכר איכותי-על, שנמכר גם כ "סוכר האופה", הופך את זה לקל יותר. כדי לבדוק אם הסוכר מומס, לגרד את תחתית המחבת עם מרית חסינת חום, למשוך את המרית למעלה, לתת את הסירופ על זה מגניב במשך כמה שניות, ואז לשפשף טיפה בין האצבעות. אם אתה יכול להרגיש גרגרי סוכר, זה לא מומס עדיין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
למנוע גבישי סוכר להיווצר על הצדדים של המחבת בשלב 2 על ידי צחצוח את הצדדים עם מברשת מאפה רטוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תן לתערובת להתקרר לפושר (בדיוק 11
5
לפני להכות אותו (שלב 3); אחרת, פאדג ' עשוי להקשיח ולהיות מגורען.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
6
לשפוך אותו לתוך קערה גדולה, רדודה עוזר לו להתקרר מהר יותר, אבל לא לערבב את זה מוקדם מדי.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לנצח את פאדג ' גם פעם אחת זה התקרר ל 11
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
8
פאדג 'שוקולד מתעבה יותר מפאדג' מייפל בשלב זה, אבל גם משעמם מעט ולקחת על צבע בהיר יותר לאחר המכות; זה כאשר הם מוכנים לשפוך לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'