קרם של מרק עגבניות
מרק קרם עגבניות עשוי להיות בדיוק ההזנה שאתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. תמורת $1.2 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 9 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 418 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, פצפוצי צדפות, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מרק קרם העגבניות הטוב ביותר , מרק שמנת עגבניות ומרק עגבניות .
הוראות
במעבד מזון מערבבים עגבניות מבושלות וגבינת שמנת; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול מטגנים בצל ושום בחמאה.
טורפים פנימה מרק עגבניות ו-V8 עד לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה את תערובת גבינת השמנת, השמנת והבזיליקום. מבשלים ומערבבים עד לחימום (לא להרתיח).
בקערה גדולה, מערבבים את הקרקרים, השמן, תערובת הרוטב, אבקת השום והשמיר; לזרוק למעיל. מצקת מרק לקערות; מפזרים קרקרים וגבינת מוצרלה.