קרם תות להקפיא
קרם תות להקפיא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, ציפוי מוקצף, פודינג מיידי בטעם וניל עם ג'לי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו קרם תות להקפיא: לשרת אותו בדרך שלך, הקפאת תות, ו סטרוברי מרגריטה פריז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המילוי: מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב.
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות. מערבבים בשוט מגניב, ופלים וגרגרים. מערבולת בציפוי גלידה.