קרמל בננה עוגה רול
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת בננה רול עם מילוי גבינת שמנת קרמל, עוגת קפה רול קינמון תפוח קרמל, ו קינמון רול בננה לחם גיליון עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. קו 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה; לשמן את הנייר ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח ביצים ביצה במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד עבה בצבע לימון. בהדרגה לנצח 1/2 כוס סוכר. מערבבים וניל. לנפות קמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפייה יחד פעמיים; בהדרגה להוסיף תערובת ביצים ומערבבים היטב (הבלילה תהיה עבה מאוד). מערבבים בננה וקליפת לימון.
בקערה גדולה עם מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח הנותרים סוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לקפל לתוך הבלילה.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים ב 375° במשך 12-15 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת עם סוכר של ממתקים. מקלפים בעדינות נייר שעווה.
מגלגל את העוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, מתחיל עם צד קצר. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת וסוכר חום עד חלקה. מקציפים בוניל, מקפלים ב ציפוי מוקצף. פרוש עוגה; מורח מילוי על עוגה כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.
להפשיל שוב; מניחים בצד התפר למטה על מגש הגשה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, מפזרים סוכר ' קונדיטורים וטפטוף עם ציפוי קרמל. מקררים שאריות.