קרמל-בראוניז קשיו
המתכון קרמל-בראוניז קשיו יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, מלח, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו בראוניז קשיו-קרמל, בראוניז קשיו קרמל, ו בראוניז קשיו קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הבראוניז: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' ביריעת נייר אלומיניום, ומקפידים לכסות את הפינות והדפנות. חמאה קלות את נייר האלומיניום, כולל פינות ודפנות.
בקערה של דוד כפול מעל מים רותחים, שלבו את החמאה והשוקולד הלא ממותק הקצוץ. ערבוב לעתים קרובות, חום עד נמס וחלק.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר והמלח.
מוסיפים את הביצים והווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את הקמח המנופה ומערבבים רק עד שהקמח נעלם. מערבבים פנימה את נתחי השוקולד החצי מתוקים או המרירים.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומתפשטים באופן שווה.
אופים כ-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. זמן האפייה יהיה ארוך יותר אם אתה משתמש בתבנית מתכת. אל תאפו יתר על המידה.
מעבירים את המנה לרשת ומצננים לחלוטין.
יוצקים את השמנת לקערת הדוד הכפול מעל מים רותחים. פורשים קרמל ומכניסים אותם לקערה. תוך ערבוב תדיר למניעת הדבקה, שלבו את השמנת והקרמל עד שהתערובת הופכת הומוגנית וחלקה. מורידים את התערובת מהאש וממשיכים לערבב עד שהקרמל נעשה מעט סמיך יותר והתערובת מתחילה להתקרר.
מוסיפים קורט מלח והווניל ומערבבים. קוצצים גס את הקשיו ומקפלים אותם לתערובת הקרמל עד שהאגוזים מצופים לחלוטין בקרמל.
יוצקים תערובת מעל החלק העליון של בראוניז מקורר להתפשט באופן שווה.
מקררים את הבראוניז עד להתייצבות הקרמל, בערך 30 עד 45 דקות.
מוציאים בראוניז מהתבנית על ידי אחיזת דפנות נייר האלומיניום והרמתם מהתבנית. בעזרת סכין משוננת חותכים את הבראוניז לריבועים בגודל 2 אינץ'. אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום במשך 2 ימים או במיכל מכוסה במקרר במשך 4 ימים.