קרמל קלאסי
קרמל קרמה קלאסי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 231 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת מתוקה כבדה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו קרמל קלאסי, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו אקלרים קראנץ ' קרמל עם קרם מאפה קרמל שרוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב ושעועית וניל על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני וכבד עד 180 או עד שנוצרות בועות זעירות סביב הקצה (לא להרתיח); הסר את התבנית מהאש. מכסים ומניחים בצד.
מצפים כוסות פודינג 10 (6 אונקיות) בתרסיס בישול; מסדרים כוסות על מחבת ג ' לי-רול.
שלב 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן וכבד; מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להמסת הסוכר תוך ערבוב תדיר. ממשיכים לבשל 7 דקות או עד להזהבה (לא מערבבים). מייד לשפוך לתוך כוסות פודינג מוכנות, מפנה במהירות עד תחתית מעילי סוכר קרמל של כוסות.
שלב בקערה גדולה 2/3 כוס סוכר, מלח וביצים שנותרו, תוך ערבוב עם מטרפה.
הסר שעועית וניל מתערובת החלב; שמור שעועית לשימוש אחר. שופכים בהדרגה תערובת חלב חמה לתערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד בקצף; מערבבים פנימה שמנת. מסננים את תערובת הביצים דרך מסננת לקערה גדולה; יוצקים כ -1 / 2 כוס תערובת ביצים על סוכר מקורמל בכל כוס פודינג.
אופים ב 225 במשך 2 שעות או עד פודינג הם פשוט להגדיר.
מוציאים מהתנור; מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים ניילון נצמד על פני השטח של פודינג; צונן בן לילה.
שחרר את הקצוות של פודינג עם סכין או מרית גומי.
הניחו צלחת קינוח, הפוכה, על גבי כל כוס; הפוך לצלחת.
מזלפים את כל הסירופ המקורמל שנותר על גבי פודינג.