קרמל תירס חטיף לערבב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל קרמל תירס חטיף לערבב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם סירופ תירס, שמן צמחי, פופקורן לא קצוץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו תערובת חטיף תירס קרמל פריך, דלעת תבלינים קרמל תירס חטיף לערבב, ו תערובת חטיף דגני קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
מניחים פופקורן בסיר גדול עם 2 כפות שמן צמחי. על אש נמוכה, מתחילים לפוצץ את הפופקורן. כל הזמן לנער את הסיר כדי להבטיח את גרעיני פופקורן ושמן לא לשרוף. לאחר שהפקיעה האטה, הסר את הסיר מהאש.
בסיר גדול מערבבים חמאה או מרגרינה, סוכר חום וסירופ תירס. הביאו את התערובת הזו לרתיחה (על אש בינונית) תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ולא מערבבים במשך 5 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה אבקת אפייה ותמצית וניל, תוך ערבוב בזהירות.
בתבנית אפייה גדולה שלבו פופקורן, בייגלה, דגני בוקר ופקאן.
יוצקים את תערובת החמאה על תערובת הפופקורן, מערבבים לציפוי.
אופים 30 דקות, מערבבים את התערובת לאחר שחלפו 15 הדקות הראשונות.