קרמל תפוח טוויסט
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 142 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 38 סנט למנה מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. ראש לחנות ולקחת לחמניות ארוחת ערב, קינמון הקרקע, קרמל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קפה טוויסט בטטה-קרמל, תפוח פריך עם טוויסט, ו פאי טוויסט של אפל-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
ריססו קלות את משטח העבודה בעזרת תרסיס בישול.
שלב שמונה לחמניות ארוחת ערב לכדור וגלגל ל -16 אינץ'. איקס 6-אין. מלבן. חזור על הפעולה עם שאר הלחמניות. מכסים בניילון ומניחים לנוח. בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הקרמל, 1/2 כוס שקדים, סוכר חום, קמח וקינמון.
מורחים תערובת תפוחים במרכז כל מלבן. מקפלים צדדים ארוכים של כל מלבן מעל המילוי, חופפים מעט; צובטים היטב לאיטום. קמצוץ מסתיים לאטום ולתחוב מתחת.
מניחים את דפנות התפר כלפי מטה זה לצד זה על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול. בזהירות לסובב יחד. קמצוץ מסתיים לאטום. מכסים בניילון נצמד מצופה בתרסיס בישול; מניחים לתפוח למשך 15-20 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה בהירה.
מוציאים מהתבנית לרשת; מצננים 10 דקות. מיקרוגל מקפיא במשך 10 שניות.
מורחים או מזלפים מעל; מפזרים שקדים שנותרו.