קרמל-תפוח פריך
קרמל-תפוח פריך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 431 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 509 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תפוחי אפייה, סוכר חום, שיבולת שועל בישול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קרמל תפוח פריך, קרמל תפוח פריך, ו קרמל תפוח פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד את ציפוי הקרמל והקינמון בקערה. זורקים פנימה את התפוחים, מערבבים עד לציפוי אחיד.
מורחים תערובת תפוחים לתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מערבבים קמח וסוכר חום לאותה קערה המשמשת לערבוב התפוחים.
חותכים פנימה את החמאה בעזרת סכין או בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה את שיבולת השועל ואז מתפוררים מעל התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתפוחים רכים והתוספת מזהיבה, 45 עד 50 דקות.