המתכון קארן אסדה מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס יכול לספק את התשוקה הדרום אמריקאית שלך בערך 50 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, סוכר, באדוויזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים עבור המרינדה בבלנדר או מעבד מזון פירה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לשפשף את המרינדה על כל הסטייק ולשרות את הבשר במקרר, מכוסה, לפחות שעה עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
כאשר אתה מוכן גריל, לחמם את הגריל לחום בינוני, מברשת עם שמן, ומבשלים את הסטייק במשך 10 דקות, עד שהוא נחמד חרוך בצד החיצוני ובינוני בצד הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן