מתכון קרפים אגוז עם פטל ותאנים מיובשות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, קליפת תפוז, חמאה נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תאנים ופטל עם קרם לבנדר-דבש, תאנים אפויות עם פטל וקרם יוגורט, ו תאנים עלומות חמות עם פטל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר בינוני כבד; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים תאנים, פטל עם מיצים וכל שאר החומרים. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים מעל חום בינוני עד תאנים במכרז, כ 30 דקות. מגניב. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1
שלב 1 כוס חלב הבא 7 מרכיבים בבלנדר. להתמזג עד חלקה, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של בלנדר. כיסוי; הבלילה קרפ צינה במיכל בלנדר 2 שעות. תערובת מחדש הבלילה 15 שניות. במידת הצורך, הבלילה דקה עם חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, כדי עקביות של שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחבת nonstick חום עם תחתית בקוטר 7 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחבת מברשת עם חמאה מומסת נוספת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים scant 1/4 גביע קרפ הבלילה לתוך מחבת, הטיית מחבת במהירות לתחתית המעיל. קוק עד העליון של קרפ מופיע יבש התחתון הוא זהוב, התרופפות הצדדים של קרפ עם מרית, על 35 שניות. הפוך קרפ מעל; לבשל עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 20 שניות. תהפוך את קרפ לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מברשת 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה עם חמאה מומסת נוספת. כפית נדיבה 2 כפות מילוי על מרכז הצד המנוקד של 1 קרפ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
6
מורחים מילוי בתוך 1 אינץ ' של קצה קרפ. מקפלים קרפ במחצית, ואז לקפל במחצית שוב, יצירת צורה טריז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מקום מלא קרפ בצלחת מוכנה. חזור עם קרפים שנותרו ומילוי, חופפים קרפים מעט בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
8
קרפ מברשת בקלילות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפים
9
מפזרים קלות עם סוכר נוסף. צלחת כיסוי בנייר כסף. מערבבים קרם fraîche ודבש בקערה קטנה להתמזג. (Crepes and honey crème fraîche can be prepared 1 day ahead. מכסים בנפרד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
קרפים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים קרפים, מכוסה, עד מחומם דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם מנה של דבש קרם fraîche ומגישים.