קרפ היער השחור
קרפ היער השחור לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 280 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כארוחת בוקר ים תיכונית. עם ציון של 36% , המנה הזו גרועה למדי. עוגת היער השחור לחברי בלוגרים , מרטיני מהיער השחור עם שוקולד בריא של Xocai ועוגות גבינה מיני של היער השחור דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את החלב, הביצים והחמאה.
מערבבים את הקמח, הסוכר והקקאו לאפייה; מוסיפים לתערובת החלב ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
מחממים 8 אינץ' משומן קלות. מחבת טפלון; יוצקים 2 כפות בלילה למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לציפוי אחיד בתחתית. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מוציאים לרשת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, משמנים מחבת לפי הצורך. כשהם מתקררים, עורמים קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר ביניהם.
לרוטב, בסיר קטן, מערבבים סוכר וקקאו.
להקציף חלב; להוסיף חמאה. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
כף כף גדושה מלית פשטידה במרכז כל קרפ. מקפלים דפנות של קרפ על מילוי; מקום בשניים משומנים 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהם מתחממים.
מעבירים לצלחות הגשה; לטפטף רוטב שוקולד חם.