קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות18
מגזין

קרפ חזיר מו-שו

קרפ חזיר מו-שו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קרפים חזיר מו שו. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 5 . מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך מים, שרי, בשר חזיר עצמות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרפים אורז קוקוס מלאים בשר חזיר, קרפים וייטנאמיים פריכים עם שרימפס, חזיר ונבטי שעועית, ו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל.

הוראות

1
מערבבים פטריות מיובשות ומים רותחים בקערה; מכסים ומניחים לעמוד במשך 30 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את הפטריות. לשטוף ולפרוס פטריות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מערבבים את החזיר ואת 4 המרכיבים הבאים (חזיר דרך סוכר) בקערה קטנה. לכסות ולשרות במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף ג ' ינג ' ר, ו -30 שניות מוקפצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מוסיפים תערובת חזיר, ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מוסיפים כרוב 3 כפות מים, ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים פטריות אוזן עץ, פטריות כפתור, בצל ירוק; מוקפץ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
הסר מהחום.
10
מורחים 1/2 כפית רוטב הויסין על כל קרפ. כפית על תערובת 1/3 כוס חזיר בשליש התחתון של כל קרפ. מקפלים בקצוות של קרפים; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
קרפיםקרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן

קרם שרי, בורדו ושמפניה הם הבחירה הכי טובה שלי לקרפים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "