קרפדה בחור השלישי
קרפדה בחור השלישי דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם ביצים, מלח ופלפל, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קרפדה-in-the-חור, קרפדה בחור, ו קרפדה בחור.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
יוצקים את השמן לתחתית צלחת אפייה, ומסדרים את הנקניקיות על זה בשכבה אחת.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, ביצים, וחצי מהחלב עד חלקה. בהדרגה לערבב את שאר החלב עד הבלילה חלקה מושגת. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את הנקניקיות מהתנור, ומצקת את הבלילה מעליהם עד הנקניקיות מכוסות 3/4. חזור לתנור ואפה במשך 35 דקות, או עד שהמרכז יעלה וישחה. אל תדאגו אם החלק התחתון נראה קצת רך, כמו שזה נורמלי.