מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך דבש, חמאת בוטנים, ריבה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו קרפים מתוקים, קרפים מתוקים, ו מתכון קרפים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. בהדרגה להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
2
לטאטא את הביצים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן לטאטא את הסוכר, חמאה מומסת, וניל. לכסות ולתת לנוח במקרר במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. ממיסים טפיחה קטנה של חמאה בטפיחה ומערבלים סביב כך שהוא בעדינות מצפה את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף 1/3 כוס הבלילה ולהעביר את פרק כף היד שלך דפוס מעגלי כדי מעיל את המחבת עם שכבה דקה אפילו של הבלילה. מבשלים כ 1 דקה או עד הצד הראשון חומים קלות, ואז להעיף ולבשל 45 שניות עד 1 דקה יותר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר לצלחת וחזור עם הבלילה שנותרה.
6
מילוי עם ריבה, דבש, סוכר, ממרח אגוזי לוז שוקולד, חמאת בוטנים , בננות - כל דבר מתוק שאתה נהנה מהמזווה שלך.