לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו קרפים סוזט. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ליקר תפוזים, חלב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו קרפים סוזט, סוז'ט, ו סוז'ט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים יחד את הביצים והסוכר בקערה גדולה עד שהם חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים פנימה 1 1/2 כוסות מהחלב, ליקר התפוזים, הווניל וגרידת התפוז והקמח עד לאיחוד. אם התערובת עבה מדי, מוסיפים את החלב הנותר עד לקבלת עקביות דקה. מכסים ומכניסים למקרר לבלילה למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
גרידה כתומה
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת על אש בינונית במשך כ 1 דקה. מכסים את פני התבנית בחמאה מבהירה עד שהיא מתחממת. מצקת מעט בלילה על אמצע תבנית הקרפ ומיד מתחילה לסובב את התבנית כדי להפיץ את הבלילה על פני השטח. מבשלים 45 עד 60 שניות או עד להזהבה קלה. הופכים ומבשלים את הצד השני למשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
מצקת
5
מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
6
במחבת גדולה על אש גבוהה מביאים לרתיחה את מיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הסוכר והקליפה, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מצטמצמת מעט, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
8
מסירים מהאש ומוסיפים את ליקר התפוזים וחתכי התפוז. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
ליקר תפוזים
9
עבודה בקבוצות, בעדינות במקום קרפ לתוך המחבת מחזיק את מיץ תפוזים וחתכים כתומים. השאירו במשך 1 דקה לספוג קצת מיץ. בעזרת מרית צרה, להסיר את קרפ על צלחת הגשה חמה. חזור על הפעולה עם הקרפים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קרפים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגלגלים את הקרפים לגליל. כף על חלק מהקטעים הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
קרפים
דראגי פנינה לבנות
11
מגישים 2 קרפים לאדם. למעלה עם גלידת וניל ומגישים מיד.