קרפצ'יו פטריות
אם יש לכם כ -10 דקות במטבח, קרפצ'יו פטריות עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, טבעי וקטוגני שכדאי לנסות. תמורת 1.65 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 22 גרם שומן , וסך הכל 281 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 אנשים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה קטנה, שמן זית, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. לא הרבה אנשים אהבו את התוספת הזו. עם ציון ספוג של 71% , מנה זו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קרפצ'יו פירות קיץ עם סירופ וניל וקרם ג'ינג'ר , ריזוטו פטריות קרמי ואדים , וסטייק פלנק ברוטב פטריות .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בעזרת מנדולינה או סכין חדה מאוד, פורסים את הפטריות דק ככל האפשר ומסדרים אותן בשכבה אחת על צלחת הגשה גדולה. פזרו את הארוגולה באופן שווה מעל.
רגע לפני ההגשה, סחטו את מיץ הלימון מעל הארוגולה וטפטפו קלות מעל מעט שמן זית. תבלו במלח ופלפל, לפי הטעם, ובעזרת קולפן ירקות, גילחו רצועות דקות של פרמזן באופן שווה מעל.