קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

קרפצ'יו סלק צלוי במלח

קרפצ'יו סלק צלוי במלח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרפצ'יו סלק קלוי מלח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא שמן צמחי, פלפל, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש מורשת קלוי סלק אפוי מלח עם רך מבושל הוא, קרפצ'יו סלק, ו קרפצ'יו סלק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מניחים שכבת מלח 1/4 אינץ ' בתחתית צלחת אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הסלק על גבי המלח, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה. מכסים את הסלק עם המלח הנותר (לשמור כמה לתיבול) ואופים עד מזלג מכרז, על 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את הסלק מן המלח ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
בינתיים, להפוך את ההלבשה: מחית את גבינת עיזים, קרם פרש, שמן זית, חומץ ושאלוט בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרשקרם פרש
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מחממים את שמן הירקות במחבת קטנה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים עד קריספ, 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
העברה עם כף מחורצת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; העונה בקלילות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
לקלף את הסלק (העורות יחליקו מייד) ולפרוס לתוך סיבובים דקים באמצעות mandoline או סכין חדה. מחלקים את פרוסות הסלק בין הצלחות. כפית חלק מהרוטב גבינת עיזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
שים את ארוגולה בקערה, טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית, מתבלים במלח וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים את סלט ארוגולה לצלחות; טפטוף עם יותר גבינת עיזים רוטב, אם תרצה. למעלה עם צנוברים ומרווה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
צילום: יונהי קים