קרקע טורקיה וטופו
הקרקע טורקיה וטופו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח, חזה הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו הודו טחון או המבורגר חזיר טחון, טופו עם בשר חזיר טחון מוקפץ, ו שאריות טורקיה או טחון טורקיה ופינטו שעועית לבן צ'ילי עם סיד (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים טופו בשכבה אחת על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
תן לעמוד 30 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
מערבבים מלח, פלפל לבן וטורקיה בקערה גדולה.
מערבבים הויסין, חומץ, רוטב סויה, סוכר, קורנפלור, פלפל, ושום בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף טופו; לבשל 6 דקות או עד השחמה מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם.
הסר טופו מחבת; להתחמם. מחבת עם ספריי בישול; להוסיף תערובת טורקיה למחבת. לבשל 3 דקות או עד טורקיה מאבד את צבעו הוורוד, ערבוב להתפורר. מערבבים בתערובת הויסין, טופו ואפונה; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.