קרקרים בייקון
אם יש לך בייקון, סוכר חום, קרקרים עגולים חמאתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו מטבל השוויצרי והבייקון של רייצ – ל ריי - זה מטבל טעימות נפלא שהולך כל כך טוב עם קרקרים ולחם קלוי, דלעת סקווש + כרוב ניצנים Mac N ' גבינה עם קרקרים בייקון חמאה ריץ, ו קרקרים גרהם: קרקרים גרהם לא צריך להיות מרובע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מסדרים את הקרקרים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מעל כל קרקר עם 1/3 בייקון פרוסה, ומפזרים כמות רצויה של סוכר חום על כל.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד השחמה ופריך.