קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

קרקרים בייקון

קרקרים בייקון
אם יש לך בייקון, סוכר חום, קרקרים עגולים חמאתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו מטבל השוויצרי והבייקון של רייצ – ל ריי - זה מטבל טעימות נפלא שהולך כל כך טוב עם קרקרים ולחם קלוי, דלעת סקווש + כרוב ניצנים Mac N ' גבינה עם קרקרים בייקון חמאה ריץ, ו קרקרים גרהם: קרקרים גרהם לא צריך להיות מרובע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים את הקרקרים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מעל כל קרקר עם 1/3 בייקון פרוסה, ומפזרים כמות רצויה של סוכר חום על כל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
לכריכהלכריכה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד השחמה ופריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מגישים חמים.