קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

קרקרים בייקון

קרקרים בייקון
אם יש לך בייקון, סוכר חום, קרקרים עגולים חמאתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו מטבל השוויצרי והבייקון של רייצ – ל ריי - זה מטבל טעימות נפלא שהולך כל כך טוב עם קרקרים ולחם קלוי, דלעת סקווש + כרוב ניצנים Mac N ' גבינה עם קרקרים בייקון חמאה ריץ, ו קרקרים גרהם: קרקרים גרהם לא צריך להיות מרובע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מסדרים את הקרקרים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מעל כל קרקר עם 1/3 בייקון פרוסה, ומפזרים כמות רצויה של סוכר חום על כל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
לכריכהלכריכה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד השחמה ופריך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מגישים חמים.