קרקרים חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרקרים חומוס. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 77 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך אופציונלי: פפריקה, כורכום, קמח חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו קרקרים רב זרעים חומוס, קרקרים חומוס מפוזרים Dukkah {vegan and gluten free}, ו סלק, טימין & מטבל פטה עם חומוס וקרקרים שומשום שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים היטב את כל המרכיבים היבשים. מערבבים בשמן ומתחילים לערבב במים כף אחת בכל פעם. הסכום יהיה תלוי הלחות בקמח שלך. כאשר הבצק יכול להיווצר לתוך כדור, הוספת מספיק מים. (השתמשתי 4 כפות, אבל התוצאות שלך עשויות להיות שונות. ללוש את הבצק מספר פעמים כדי להפיץ את החומרים, ולאחר מכן לגלגל אותו בניילון נצמד ולהניח אותו בצד בזמן שאתה מחממים את התנור ל 177°. אבק אזור העבודה שלך ואת סיכה מתגלגל היטב עם קמח ללא גלוטן. לאחר שהבצק נח במשך 10 דקות מחלקים אותו לחצי, מניחים חצי על פני השטח המשוריין ומפזרים את החלק העליון בקמח.
מרדדים אותו עד שהוא רזה כמו שאתה יכול לקבל את זה ועדיין להיות מסוגל להרים אותו. (שלי יצא קצת פחות מ 1/8 אינץ עבה או על 3 מ " מ.)
חותכים אותו לריבועים 1×1 אינץ ' או להשתמש בחותך עוגיות.
מניחים קרקרים על גיליון עוגיות שאינו מקל וחוזרים עם החצי השני של הבצק. לדקור כל קרקר פעם או פעמיים עם מזלג (מאפשר לאוויר לברוח ומונע מהם להתנפח).
אופים במשך 15-20 דקות, להיות זהיר לא over-או under-אופים.
הסר מהתנור ולאפשר להם להתקרר ולהיות פריכים. מבחן אחד, ואם זה לא פריך, לחזור לתנור עוד כמה דקות. לאחר הבישול, לשמור במיכל אטום. אם הם מקבלים רכים, כמה דקות בתנור חם יחזיר אותם crispiness.