קרקרים חמאת בוטנים עם ענבים מזוגגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל קרקרים חמאת בוטנים עם ענבים מזוגגים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 68 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרקרים חמאת בוטנים צבעוניים, חמאת בוטנים קרקרים, ו חמאת בוטנים עוטפת דבש עם ענבים וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את שני הקמחים, שיבולת השועל, סוכר חום ומלח עדין במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מוסיפים את הבוטנים, חמאת בוטנים וחלב ודופק עד שהתערובת מתאחדת. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, טופס לתוך כדור ללוש 4 או 5 פעמים.
רול לתוך יומן 12 אינץ 'ארוך, על 1 אינץ' בקוטר. לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, על 2 שעות. מחממים התנור ל 375 מעלות F וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. חותכים את הבצק לתוך 1/4 אינץ '- סיבובים עבים ולסדר 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
העבירו את דפי האפייה למדפים ותנו לקרקרים להתקרר.
בינתיים, להפוך את הענבים מזוגגים: לבשל את הסוכר מגורען, יין ותימין בסיר קטן על חום בינוני עד סירופי, 10 עד 12 דקות. השליכו את הקורנית והוסיפו את הענבים והמלח הכשר, מערבבים את המעיל ומבשלים עוד 1 דקות.
מורחים כל קרקר עם גבינה ומעל עם ענבים מזוגגים. מתבלים בפלפל, אם תרצה. צילום: קאנה אוקדה