קרקרים תוצרת בית לבעלי חיים
אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרקרים תוצרת בית לבעלי חיים, קרקרים בצורת חיות, ו קרקרים בצורת חיות.
הוראות
הפוך את בצק העוגיות: באמצעות מסננת לנפות את הקמח. תניח בצד.באמצעות מערבל יד או לעמוד (מצויד מצורף משוט) קרם יחד את החמאה והסוכר, יחד עם אבקת חלב, אגוז מוסקט, מלח וסודה לשתייה, במהירות בינונית. לא עד אור ורך, אבל רק עד משולב היטב. בערך דקה. לגרד את הקערה למטה עם מרית גומי ושמנת דקה יותר.הגדר את המיקסר נמוך.
טפטוף בוניל. עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף חצי הקמח ומערבבים עד רק incorporated. אז תוסיף חצי מהחלבונים. חזור עם שאר הקמח וחלבוני הביצה.
מערבבים עד הומוגנית, ואז לכבות את המיקסר.השתמש במרית גומי כדי לגרד את בצק העוגיות על גיליון גדול של ניילון נצמד. לעטוף את הבצק ומקרר לפחות 3 שעות, או לילה, לפני גלגול.
חותכים ואופים את העוגיות:מחממים את התנור ל-350° ויש להם 2 מחבתות מצופות קלף עומדות ליד. על משטח מקומח היטב, לגלגל את העוגיות רק קצת מעל 1/4 "עובי (3/8" אם אתה רוצה להיות מדויק). מריצים מרית מתכת בין הבצק למשטח המתגלגל, כדי לוודא שהבצק לא נתקע בשום מקום.
חותכים את הבצק עם חותכי הרצוי ולהעביר את לגזור לסדין עוגיות. הם לא יתפשטו באופן משמעותי בתנור, כך שהם יכולים להיות ממוקמים קרוב למדי זה לזה. אם אתה רוצה, לעגן את העוגיות פעמיים עם קצה של עט clicky (לחץ על המיקום נסוג) כדי לחקות את גדול, עמוק סימני המזח על המקור. אתה יכול לאסוף, ללוש מחדש לגלגל את השאריות שלוש פעמים; הבצק הוא סלחני מאוד.
אופים את העוגיות במשך כ 12 דקות, או עד די המשרד למגע ופשוט מתחיל חום. מגניב ביסודיות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורות החדר עד חודש.