קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

קרקרים תוצרת בית לבעלי חיים

קרקרים תוצרת בית לבעלי חיים
אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרקרים תוצרת בית לבעלי חיים, קרקרים בצורת חיות, ו קרקרים בצורת חיות.

הוראות

1
הפוך את בצק העוגיות: באמצעות מסננת לנפות את הקמח. תניח בצד.באמצעות מערבל יד או לעמוד (מצויד מצורף משוט) קרם יחד את החמאה והסוכר, יחד עם אבקת חלב, אגוז מוסקט, מלח וסודה לשתייה, במהירות בינונית. לא עד אור ורך, אבל רק עד משולב היטב. בערך דקה. לגרד את הקערה למטה עם מרית גומי ושמנת דקה יותר.הגדר את המיקסר נמוך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טפטוף בוניל. עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף חצי הקמח ומערבבים עד רק incorporated. אז תוסיף חצי מהחלבונים. חזור עם שאר הקמח וחלבוני הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים עד הומוגנית, ואז לכבות את המיקסר.השתמש במרית גומי כדי לגרד את בצק העוגיות על גיליון גדול של ניילון נצמד. לעטוף את הבצק ומקרר לפחות 3 שעות, או לילה, לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
חותכים ואופים את העוגיות:מחממים את התנור ל-350° ויש להם 2 מחבתות מצופות קלף עומדות ליד. על משטח מקומח היטב, לגלגל את העוגיות רק קצת מעל 1/4 "עובי (3/8" אם אתה רוצה להיות מדויק). מריצים מרית מתכת בין הבצק למשטח המתגלגל, כדי לוודא שהבצק לא נתקע בשום מקום.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
חותכים את הבצק עם חותכי הרצוי ולהעביר את לגזור לסדין עוגיות. הם לא יתפשטו באופן משמעותי בתנור, כך שהם יכולים להיות ממוקמים קרוב למדי זה לזה. אם אתה רוצה, לעגן את העוגיות פעמיים עם קצה של עט clicky (לחץ על המיקום נסוג) כדי לחקות את גדול, עמוק סימני המזח על המקור. אתה יכול לאסוף, ללוש מחדש לגלגל את השאריות שלוש פעמים; הבצק הוא סלחני מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים את העוגיות במשך כ 12 דקות, או עד די המשרד למגע ופשוט מתחיל חום. מגניב ביסודיות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורות החדר עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד