קשיו מצופה אמנון ממולא
קשיו מצופה אמנון ממולא הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 187 גר' של חלבון, 73 גרם של שומן, וסך הכל 2082 קלוריות. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם משמש, בצל, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קשיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד מריר פודינג קשיו עם קראנץ קשיו מסוכר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קשיו מצופה אמנון ממולא, דג אמנון מצופה בקשיו עם אורז בר, ו אורז קשיו כתום {עם אמנון אפוי} (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הקרום קשיו בקערה קטנה ומערבבים היטב.לשטוף אמנון יבש טפיחה.
לטאטא ביצה לבן בקערה קטנה ויוצקים על צלחת קטנה.קמח קל בצד אחד של פילה אמנון (דגים צריכים להיות מכוסים בשכבת אבק עדינה של קמח).לדלות בצד מקומח פילה ביצה לבן ולאחר מכן בתערובת קרום קשיו.הגדר פילה מצופה (בצד הקרום למעלה) על נייר שעווה ולתת להגדיר.בינתיים, לערבב את כל חומרי המילוי בקערה בינונית.בזהירות להפוך פילה אמנון מעל ולסחוט מיץ לימון על פילה.
מורחים מלית באופן שווה על פילה ולקפל כך שהצד העבה הוא על גבי (השתמש קיסמים כדי להחזיק יחד אם הפילה שלך הם קטנים).
מניחים בתבנית אפייה חמאה ולהחליף כל קרום שנמחק.מבשלים ב 350 מעלות במשך 20 - 25 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.