קשיות גבינה
קשיות גבינה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל של 727 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 2 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות ולקחת קמח, חצי וחצי, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קשיות גבינה, קשיות גבינה, ו קשיות גבינה.
הוראות
שלב 5 מרכיבים ראשונים במעבד מזון; דופק במרווחים של 5 שניות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים חצי וחצי, ומעבדים 10 שניות או עד שהבצק יוצר כדור.
הופכים את הבצק למשטח מקומח היטב, ומגלגלים למלבן בגודל 8 על 10 אינץ '(בעובי של כ-1/8 אינץ').
חותכים בצק עם סכין חדה לרצועות ברוחב 1/4 עד 1/2 אינץ', טובלים סכין בקמח לאחר כל חתך כדי להבטיח חתכים נקיים.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 למשך 12 דקות או עד שהקצוות משחימים מעט. מצננים על ניירות אפייה על רשת 30 דקות. לפרוץ לאורכים הרצויים.
הערה: כדי להפוך גבינה סיבובים, רול בצק כדי 1/8-אינץ עובי, ולחתוך עם 1 1/2-אינץ עגול חותך.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ומצננים לפי ההוראות. הקפיאו קשיות גבינה אפויות או סיבובים בשקית מקפיא פלסטיק עם רוכסן כבד עד 3 חודשים.
תן להפשיר בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.