תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Buttery שום קשרים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך מלח כשר, שום, עלי קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קשרי שום ועשבים, לחם שום חמאה חום, ו קל לחם שום חמאה ועשב חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את המתכון לבצק פיצה פשוט. בעוד הבצק עולה, להכין את שאר החומרים לקשרי השום ולחמם מראש את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את החמאה עם הקורנית, רוזמרין, 2 כפות פרמזן ושום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
להפוך את הבצק עלה על משטח מקומח. למתוח את הבצק לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מורחים חצי מתערובת החמאה על חצי מהבצק. לאחר מכן מקפלים את הבצק לשניים, מכסים את החמאה עם הבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
באמצעות גלגל פיצה, לחלק את הבצק לתוך 18 רצועות. ראשית לחתוך באמצע, אז אתה יכול לחתוך כל חצי ל 9 חתיכות. למתוח כל רצועה ולקשור לתוך קשר ולתחוב את הקצוות מתחת למרכז הקשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים את הקשרים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מפזרים את הקשרים עם חלק מהפרמזן ואופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס את חמאת עשבי תיבול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
ברגע שהקשרים יוצאים מהתנור, מוסיפים להם חמאה מומסת ומפזרים עליהם את שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חמים וליהנות!
11
בכוס מדידה נוזלית, לשלב את המים החמים, שמרים וסוכר. לאפשר את השמרים להתמוסס ולפרוח, על 5 דקות. לאחר הפריחה, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
12
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והמלח. זרם בתערובת מים / שמרים, כמו הבצק מתחיל לבוא יחד, לעבור מצורף קרס בצק. אפשר לבצק ללוש, להוסיף קצת יותר קמח במידת הצורך, כך שהבצק משתחרר מצדי הקערה, 1 עד 3 דקות. אתה צריך להיות מסוגל לגעת בבצק ולא צריך את הבצק מקל על האצבעות שלך. לאחר שהבצק מלש ומתרחק מצדי הקערה, מסירים את הבצק מהקערה למשטח עבודה משוריין, ויחד עם ידיים מקומטות ממשיכים ללוש אותו ביד למשך 1 עד 2 דקות. ואז יוצרים את הבצק לכדור עגול ומניחים אותו לתוך קערה גדולה מרוססת עם תרסיס nonstick. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת צלחת נקייה ונותנים לבצק לעלות באזור חם של המטבח עד שהוא מכפיל את גודלו, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר שהבצק עלה הוא מוכן להיות מבושל עם זאת אתה רוצה!
הערות של קוק: הבצק הזה הוא בצק רטוב, לשמור על קמח ספסל מוכן ולוודא לפרוח את הידיים בעת עבודה עם הבצק. סמוך על תחושת הבטן שלך כשף, אם הבצק הוא רטוב, להוסיף עוד קמח, אם הוא נוקשה מדי, להוסיף קצת מים.
סוכר משמש להאכיל את השמרים אשר יסייע הבצק לגדול. קמח לחם ייתן לך מרקם לעיס כי הקמח יש יותר גלוטן. אתה לא צריך להשתמש מדחום כדי לקבל את טמפרטורת המים, זה צריך רק להרגיש חם למגע.