קשרי שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום קשרים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-14 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קשרי שום, קשרי שום, ו קשרי שום.
הוראות
אם אתה עושה את הבצק שלך, בצע את השלבים 1-
אם באמצעות בצק פיצה בחנות קנה, לתת להפשיר לטמפרטורת החדר ולהמשיך לשלב
הוכחה השמרים: מערבבים את השמרים וסוכר לתוך קערה קטנה עם המים החמים ולתת לו לשבת במשך 3-5 דקות, עד שהוא מתחיל קצף. (אם זה קצף, זה אומר השמרים הוא חי ופעיל. אם לא, זה אומר השמרים הוא מת ואתה צריך לקבל חבילה חדשה של שמרים. זה תמיד עוזר לבדוק את השימוש-לפי תאריך על שמרים.)
הפוך את הבצק: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח והמלח. הפוך באר במרכז הקמח ויוצקים בשמן זית, ואז תערובת שמרים-סוכר-מים.
מערבבים את זה יחד כדי ליצור בצק רך ללוש במשך 5-10 דקות. (ניתן להשתמש במטבח
מערבל סיוע עם וו בצק עבור צעד זה.)
תן את הבצק לעלות: עם ידיים מקורנות היטב, לעצב את הבצק לתוך כדור מעיל קל עם שמן זית. שים אותו בקערה גדולה, מעל הקערה עם לעטוף פלסטיק ולהגדיר אותו במקום שטוף שמש לעלות להכפיל את גודלו. זה צריך לקחת בין 90 דקות לכמה שעות.
לחלופין אתה יכול לשים אותו במקרר לילה או עד 24 שעות כדי לעלות לאט (ולפתח יותר טעם).
רבע את הבצק ולשטח לתוך מלבנים: כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחתוך אותו לרביעיות.
(בשלב זה אתה אם אתה רוצה לעשות את הבצק קדימה להקפיא, לעטוף את הבצק בניילון נצמד להקפיא מאוחר יותר. להפשיר לילה במקרר לשימוש.)
הגדר 2 גיליון אפייה גדול ו בשורה אותם עם אניה סיליקון או נייר קלף (תרסיס נייר קלף עם כמה ספריי ספריי תרסיס).
עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, לשטח לתוך מלבנים 4x5 אינץ גס.
פרוס את מלבני הבצק לרצועות: באמצעות סכין חדה או גלגל פיצה, פרוס כל מלבן בצק לרצועות ארוכות 4 (1 x 5 אינץ').
חותכים רצועות אלה לשניים באמצע. עכשיו אתה צריך להיות 8 (1 x 2.5 אינץ') רצועות.
טופס קשרים: לקחת חתיכה אחת בכל פעם ולעבוד אותו לצורת נחש.
מניחים כל קשר על תבנית האפייה וחוזרים עם הבצק הנותר. זכור כי הבצק יעלה, אז להשאיר קצת מקום בין כל קשר.
מברשת עם שמן זית ולתת לשבת לעלות: פעם כל הקשרים קשורים, לצייר אותם עם קצת שמן זית.
באופן רופף לכסות אותם בניילון נצמד ולתת להם לעלות שוב עד הוכפל בגודל, בין 90 דקות לשלוש שעות בערך. לקראת סוף תקופה זו עולה, מחממים את התנור ל 400°.
אופים את הקשרים: לחשוף את הקשרים ואופים בתנור 12-15 דקות, או עד השחמה יפה על גבי.
הפוך שום חמאה פטרוזיליה זיגוג: בעוד קשרי שום אופים, להמיס את החמאה בסיר קטן ומבשלים את השום בעדינות בו רק מספיק זמן כדי לקחת את קצה השום הגולמי, על 1-2 דקות מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את המלח והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. כבה את החימום.
מברשת מבושלת קשרים עם תערובת חמאת פטרוזיליה שום: כאשר הקשרים נעשים, להוציא מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. צבע עם תערובת שום-חמאה-פטרוזיליה ומגישים. אלה הם חמים ביותר, אבל הם טובים בטמפרטורת החדר, מדי.