קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 14 דק.
מנות32
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קשרי שום

קשרי שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום קשרים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-14 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קשרי שום, קשרי שום, ו קשרי שום.

הוראות

1
אם אתה עושה את הבצק שלך, בצע את השלבים 1-
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
אם באמצעות בצק פיצה בחנות קנה, לתת להפשיר לטמפרטורת החדר ולהמשיך לשלב
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
3
הוכחה השמרים: מערבבים את השמרים וסוכר לתוך קערה קטנה עם המים החמים ולתת לו לשבת במשך 3-5 דקות, עד שהוא מתחיל קצף. (אם זה קצף, זה אומר השמרים הוא חי ופעיל. אם לא, זה אומר השמרים הוא מת ואתה צריך לקבל חבילה חדשה של שמרים. זה תמיד עוזר לבדוק את השימוש-לפי תאריך על שמרים.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הפוך את הבצק: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח והמלח. הפוך באר במרכז הקמח ויוצקים בשמן זית, ואז תערובת שמרים-סוכר-מים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את זה יחד כדי ליצור בצק רך ללוש במשך 5-10 דקות. (ניתן להשתמש במטבח
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מערבל סיוע עם וו בצק עבור צעד זה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
תן את הבצק לעלות: עם ידיים מקורנות היטב, לעצב את הבצק לתוך כדור מעיל קל עם שמן זית. שים אותו בקערה גדולה, מעל הקערה עם לעטוף פלסטיק ולהגדיר אותו במקום שטוף שמש לעלות להכפיל את גודלו. זה צריך לקחת בין 90 דקות לכמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לחלופין אתה יכול לשים אותו במקרר לילה או עד 24 שעות כדי לעלות לאט (ולפתח יותר טעם).
9
רבע את הבצק ולשטח לתוך מלבנים: כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחתוך אותו לרביעיות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
(בשלב זה אתה אם אתה רוצה לעשות את הבצק קדימה להקפיא, לעטוף את הבצק בניילון נצמד להקפיא מאוחר יותר. להפשיר לילה במקרר לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
הגדר 2 גיליון אפייה גדול ו בשורה אותם עם אניה סיליקון או נייר קלף (תרסיס נייר קלף עם כמה ספריי ספריי תרסיס).
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, לשטח לתוך מלבנים 4x5 אינץ גס.
13
פרוס את מלבני הבצק לרצועות: באמצעות סכין חדה או גלגל פיצה, פרוס כל מלבן בצק לרצועות ארוכות 4 (1 x 5 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
חותכים רצועות אלה לשניים באמצע. עכשיו אתה צריך להיות 8 (1 x 2.5 אינץ') רצועות.
15
טופס קשרים: לקחת חתיכה אחת בכל פעם ולעבוד אותו לצורת נחש.
16
ואז לקשור אותו בקשר.
17
מניחים כל קשר על תבנית האפייה וחוזרים עם הבצק הנותר. זכור כי הבצק יעלה, אז להשאיר קצת מקום בין כל קשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
מברשת עם שמן זית ולתת לשבת לעלות: פעם כל הקשרים קשורים, לצייר אותם עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
19
באופן רופף לכסות אותם בניילון נצמד ולתת להם לעלות שוב עד הוכפל בגודל, בין 90 דקות לשלוש שעות בערך. לקראת סוף תקופה זו עולה, מחממים את התנור ל 400°.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20
אופים את הקשרים: לחשוף את הקשרים ואופים בתנור 12-15 דקות, או עד השחמה יפה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
21
הפוך שום חמאה פטרוזיליה זיגוג: בעוד קשרי שום אופים, להמיס את החמאה בסיר קטן ומבשלים את השום בעדינות בו רק מספיק זמן כדי לקחת את קצה השום הגולמי, על 1-2 דקות מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
22
מוסיפים את המלח והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(או או רגיל)(או או רגיל)
23
מברשת מבושלת קשרים עם תערובת חמאת פטרוזיליה שום: כאשר הקשרים נעשים, להוציא מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. צבע עם תערובת שום-חמאה-פטרוזיליה ומגישים. אלה הם חמים ביותר, אבל הם טובים בטמפרטורת החדר, מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד