ראגו נפוליטנית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1881 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 7 מנות.82 דולר למנה. אם יש לכם ספגטי, מלח כשר, חזיר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 9 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה אדיר. נסו עוגות נפוליטניות, פרפיטים נפוליטניים, ו עוגות נפוליטניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים 3-ספירה של שמן זית ומשחימים בעדינות את הקציצות. בינתיים, בעזרת מרגמה ועלי טוחנים את המלח, גרגירי הפלפל השחור וזרעי השומר עם מעט שמן זית לעיסה גרגרית. משפשפים את הצלעות והכתף בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פירורי לחם, כמה חופנים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
4
מוציאים את הקציצות בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. באותו סיר משחימים את חלקי הכתפיים והצלעות, בקבוצות. לחלופין כדי לחסוך זמן, צולים את הצלעות בתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך 10 עד 15 דקות בזמן שמשחימים את חלקי הכתף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר את חתיכות הכתף והצלעות לצלחת הקציצה ותן לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מוסיפים לסיר עוד מעט שמן זית ומוסיפים את הטימין, האורגנו, הגזר, הבצל והסלרי. מערבבים אותו ומגרדים את החלקים מתחתית הסיר בעזרת כף עץ. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים מעט ויש להם צבע יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את היין, העגבניות ורסק העגבניות ומערבבים היטב, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית. נסטלה את חתיכות כתף החזיר חזרה לאמצע הסיר ואז מסדרים את הצלעות סביב הרוטב. סיים על ידי הנחת הקציצות בפערים (חלק מהנתחים יבלטו מהרוטב אבל זה בסדר גמור מכיוון שהוא יצלה ויתקרמל). השתמש בכף כדי למרוח הכל היטב, לכסות, ואז להכניס את הסיר לתנור ולצלות עד שהחזיר רך והבשר פשוט נופל מעצמות הצלעות, בערך 1 עד 1 1/2 שעות.
שלב בקערה קטנה את הצימוקים הקצוצים, הצנוברים הקלויים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הקציצות והצלעות לפלטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוציאים את נתחי כתף החזיר מהסיר ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים אותם לפלטה. טורפים את הרוטב במעבד מזון ואז מוסיפים אותו חזרה לסיר ומניחים על אש בינונית. מנמיכים את הרוטב עד שהוא עשיר וסמיך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך. כשהספגטי מבושל מסננים ומוסיפים לקערה בינונית. כף מעט רוטב מעל הספגטי ואת הרוטב שנותר מעל מגש הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כתף חזיר
ספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מקשטים את מגש הבשר בתערובת הצימוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים 3 כפות שמן במחבת אטומה לתנור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל, השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות רכים אך לא צבעוניים, כ -10 דקות. מורידים את התבנית מהאש ונותנים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הלחם לקערה בינונית ויוצקים פנימה את החלב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
תנו ללחם להיספג בזמן שהבצל מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
9
שלב את הבשרים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הביצה והגבינה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את עודפי החלב מהלחם ולהוסיף אותו לקערה יחד עם תערובת הבצל שהתקררה. שלב בעדינות את כל המרכיבים בידיים עד שרק מעורבב יחד. אל תעבדו יתר על המידה בתערובת או שהקציצות יהיו קשות. מחלקים את התערובת ל -8 חלקים שווים ומעצבים אותם ל -8 קציצות יפות למראה. מקררים עד שמוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)