ראגו עגל עם גורגונזולה
ראגו עגל עם Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 795 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גזר, עלי טימין, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם ראגו עגל, ראגו עגל עם Campanelle, ו פפרדלה עם ראגו עגל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תביא את העגל לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור הולנדי או סיר גדול מעל חום בינוני גבוה עם EVOO. טפיחה לייבש את העגל עם מגבות נייר, ולהוסיף לסיר. קרמל, חום וקרמבל את העגל.
מפזרים מלח ופלפל, את כלספייס וכמה סבכים של אגוז מוסקט. הבא להוסיף את השום, גזר, בצל, מרווה וקורנית. לבשל, מכוסה חלקית, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד ריחני, 1 דקה.
מוסיף את המניה, חלב, יין וגורגונזולה. להפחית את החום ומבשלים בבועה נמוכה במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם. מגניב ולאחסן במקרר לארוחת איפור מראש.
כדי לשרת, לחמם את ראגו על חום בינוני בזמן שאתה מביא סיר גדול של מים להרתיח עבור הפסטה. מלח את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה, בהזמנת 1 כוס של מי בישול עמילניים לפני ניקוז. זרוק את הפסטה עם המים וחצי מהרוטב.
מגישים בקערות רדודות, עם ראגו הנותרים. תעביר את הגבינה המגורדת ליד השולחן.