ראגו של עגל
ראגו של עגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 2. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 298 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, מרק בקר ללא תוספת מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ראגו עגל, ראגו ארטישוק עגל, ו עגל ועגבנייה ראגו עם תפוחי אדמה, קינמון ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך שומן מן העגל; לחתוך עגל לקוביות 1 אינץ'.
שלב קמח ופלפל בכלי רדוד; עגל מחפר בתערובת קמח. מצפים מחבת טפלון בינונית בתרסיס בישול; מוסיפים 1/2 כפית שמן זית.
מניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים עגל; מבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, תוך ערבוב תדיר.
מסננים ומייבשים עם מגבות נייר. נגב טפטופים מהמחבת במגבת נייר.
מוסיפים למחבת מרק בקר ורמוט; מביאים לרתיחה.
מוסיפים עגל, כרישה ו -4 המרכיבים הבאים. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מצפים מחבת טפלון קטנה בתרסיס בישול; מוסיפים 1/2 כפית שמן שנותרה.
מניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים פטריות; מטגנים 4 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים פטרוזיליה, זיתים ומלח; מערבבים היטב.
הוסף תערובת פטריות לעגל; מבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהעגל רך.