ראמן אטריות מוקפץ
ניתן להכין את המתכון מוקפץ אטריות ראמן בערך 15 דקות. מתכון ללא חלב זה משרת 2 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 417 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יפנית. 115 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מרק עוף, שן שום, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מרהיב של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ראמן אטריות מוקפץ, ראמן אטריות מוקפץ, ו ראמן אטריות מוקפץ.
הוראות
בקערה מניחים אטריות במים חמים למשך 2 דקות; מסננים ומניחים בצד. מחק חבילת תיבול או לשמור לשימוש אחר. במחבת טפלון גדולה, עוף מוקפץ בשמן 1 כפית עד שהוא כבר לא ורוד.
הסר ושמור על חום. מערבבים את הפלפל הירוק, הבצל והשום בשמן שנותר עד לריכוך פריך.
מוסיפים את העוף, המרק, רוטב הסויה, תערובת התיבול והאטריות; לזרוק בעדינות.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, רוטב שומשום יפני, ריזלינג
אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם סוביניון בלאן, סאקה וריזלינג. סאק המוגן הוא בחירה ברורה כשמדובר אוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וינה ליידה סוביניון בלאן. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
וינה ליידה סוביניון בלאן
סוביניון בלאן 2013, המציג מינרליות אקספרסיבית, מסומן בעוצמה ארומטית עוצמתית ובספקטרום ארומטי רחב, עם תווים צמחיים, לימון וטרופיים. הוא טרי בחיך, ומציע חומציות פריכה וחריפה וגימור לימון עסיסי. זוג עם עוגות סרטן, טרגון עוף או מולים.