המתכון טורקיה ראמן Paitan עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה יכול לספק את התשוקה היפנית שלך בערך 9 שעות. מנה אחת מכילה 994 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו כרוב ניצנים, שמן שומשום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ראמן טורקיה, מיסו ראמן עם טורקיה, ו ראמן עם מרק הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עצמות הודו ומקלות תיפוף או ירכיים בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים על מבער מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
3
הסר מהחום ברגע שרתיחה הוא הגיע.
4
בעוד סיר הוא חימום, חום 2 כפות שמן צמחי בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים בצל, 12 שיני שום וג ' ינג ' ר. לבשל, לזרוק מדי פעם עד חרוך עמוק על רוב הצדדים, על 15 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
6
ברגע שהסיר הגיע לרתיחה, תשפוך מים לביוב. בזהירות לשטוף את כל העצמות והבשר מתחת למים זורמים קרים, הסרת כל פיסות של מח כהה או דם קרוש. עצמות צריכות להיות אפור אחיד / לבן לאחר שקרצפת אותם. בשר צריך להיות שטוף קלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
להחזיר את טורקיה לסיר יחד עם ירקות חרוכים, כרישה, בצל ירוק לבן, ופטריות. למלא מים קרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ברפרוף את כל חלאות שמופיע (זה צריך להפסיק להופיע בתוך 20 הדקות הראשונות או כך). השתמש ספוג נקי או מגבות נייר לח לנגב ו חלאות שחורות או אפורות מן סביב שולי הסיר. הפחת את החום לרתיחה חשופה והנח מכסה כבד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
לאחר המכסה הוא על, לבדוק את הסיר לאחר 15 דקות. זה צריך להיות ברתיחה מתגלגלת איטית. אם לא, להגדיל או להקטין את החום מעט כדי להתאים את מהירות הרתיחה. מרתיחים מרק עד רגלי תרנגול הודו / מקלות תיפוף הם מכרז לחלוטין, כ 3 שעות. בזהירות להסיר את רגלי תרנגול הודו / מקלות תיפוף עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
מקלות עוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
העברה למכולה אטומה ושמירה בקירור עד שלב
10
להחזיר את המכסה לסיר ולהמשיך לבשל עד מרק הוא אטום עם המרקם של שמנת קלה, על 3 עד 5 שעות יותר, ציפוי את במידת הצורך כדי לשמור על עצמות שקועות בכל עת. אם אתה חייב להשאיר את הסיר ללא השגחה במשך תקופה ממושכת של זמן, העליון את הסיר ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר בזמן שאתה נעלם. חזור לרתיחה כאשר אתה חוזר ולהמשיך לבשל, ציפוי עם יותר מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהיר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
לאחר מרק מוכן, לבשל מעל חום גבוה עד מופחת סביב 3 ליטרים. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר נקי. להשליך מוצקים. עבור מרק אפילו נקי יותר, מסננים שוב דרך chinois או מסננת רשת בסדר מרופדת בכמה שכבות של בד גבינה. שומן נוזלי דל שומן מלמעלה עם מצקת וזורקים. חזור לסיר בינוני על הכיריים והישאר חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
מצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
להקציף מיסו להדביק טחינה לתוך מרק. שיני שום מגורדות ומקציפות למרק. מתבלים לפי הטעם עם מלח ו/או רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
מיסו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טחינה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
בחר בשר הודו מרגלי טורקיה דק לגרוס ביד.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
14
מניחים במחבת ברזל יצוק או לא מקל וחום מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לדפדף ולפרק את הבשר מדי פעם, עד פריך ושחמה בכל רחבי. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
חום שנותר שמן כפות במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים עלי כרוב ניצנים. עונה לטעום עם מלח ומבשלים, משליך לעתים קרובות, עד ירוק בהיר חרוך כתמים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(צינור גדול)
17
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
18
מבשלים אטריות ראמן על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
19
ניקוז ולהעביר קערות הגשה בודדות. למעלה עם מרק, כרוב ניצנים עלים, בצל ירוק פרוס, הודו מגורר, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה