קושירגיל
מוכן ב13 דק.
מנות2
ציון בריאות92
מגזין

ראנצ'רוס

ראנצ'רוס
המתכון הואבוס ראנצ'רוס יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 13 דקות. מתאים ל-2 ומחירו 6 מנות.66 דולר למנה. מנה אחת מכילה 2711 קלוריות, 157 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. לכו לחנות ואספו כמון טחון, גבינת פטה, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. נסו חואבוס ראנצ'רוס (ביצי ראנצ' רוס), ראנצ'רוס, ו ראנצ'רוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים את הסלסה: מניחים פומפיה בקערה גדולה; מגררים את העגבניות והבצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הג ' לפנו, השום הקצוץ, הרוטב החם, הכמון והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3
מחממים מחבת בינונית על אש נמוכה ומוסיפים 2 כפיות שמן זית. מטגנים את הסלסה בשמן עד שהוא מסמיך מעט, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Dientes De AjoDientes De Ajo
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוציאים לקערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את השעועית לאותה מחבת יחד עם השום המרוסק, 1/2 כוס מים חמים וקורט מלח; מבשלים על אש נמוכה עד לחימום, מתנפצים מעט בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת אחרת. מטגנים את הביצים בצד שמש למעלה; מתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים 1 טורטיה חמה על כל צלחת. מחלקים את השעועית ביניהם, ואז למעלה עם ביצה מטוגנת, קצת סלסה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
Dientes De AjoDientes De Ajo
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מפזרים כוסברה ומגישים עם הסלסה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
למנה: קלוריות 360; שומן 19 גרם (שבת. 6 גרם; מונו. 9.5 גרם; פולי. 2 גרם); כולסטרול 228 מ ג; נתרן 430 מ ג; פחמימות 33 גרם; סיבים 7 גרם; חלבון 16 גרם
10
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
גדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורפים מתונים, פינו נואר זה מציע ניגוד מרגש לבקבוק קליפורניה של קופולה, המבטא מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ופרופורציונלי. יין זה משקף את מהות הכינוי והטעמים שהופכים את אורגון פינו נואר לרצוי כל כך.אור ומסוגנן, החיך מציג טרי שנקטףאיכות, חומציות תוססת ומתיקות אלון מאוזנת היטב.בציר זה הוא פרי קדימה עם מרקם גמיש סאטניוטאנינים בשלים. הודות לבחירת חבית זהירה, הערותשל שקדים בגריל ולחם קלוי הם יפהמשולבים במטריצת הטעם.