קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ראנצ'רוס של ג' יימי

ראנצ'רוס של ג' יימי
ניתן להכין את המתכון של ג'יימי הואבוס ראנצ' רוס בערך 35 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . ארוחת בוקר זו כוללת 637 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. 298 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, שמן צמחי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 67%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ראנצ'רוס של ג' יימי, הואבוס ראנצ'רוס (ביצי ראנצ' רוס), ו ראנצ'רוס.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו את העגבניות (עם מיצים), בצל, כוסברה, שום, ג ' לפנו ו -1 / 2 כפית מלח; מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את התערובת למחבת קטנה ומבשלים על אש בינונית עד שהיא מסמיכה מעט, כ -10 דקות. מכסים ושומרים על חום על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מבשלים את הצ ' וריסו עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים לרוטב ומכסים שוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מוסיפים 1 כף שמן צמחי לשומן במחבת הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים טורטיה במחבת ומבשלים עד להזהבה בהירה אך לא פריכה, כ-30 שניות. הופכים ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים לצלחת בודדת. מבשלים את הטורטיות הנותרות, מוסיפים עוד קצת שמן למחבת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מחממים את השעועית המטוגנת (אם משתמשים) במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מורחים את השעועית על הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
10
מוסיפים למחבת כף שמן נוספת. עבודה בקבוצות, לפצח את הביצים לתוך המחבת. מבשלים עד שהתחתיות מתייצבות והקצוות מזהיבים, 1 עד 2 דקות. סובבו את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד להתייצבות, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים ביצה אחת על כל טורטיה וכף את הרוטב החם על הביצים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מפזרים את האבוקדו, הגבינה והכוסברה הנוספת. למעלה עם מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: יין מבעבע, פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

יין מבעבע, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי עבור הואבוס ראנצ ' רוס. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. התווית הצהובה של ווב קליקו ברוט עם שקית מתנה איזותרמית עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי ששומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא וינטג ' שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה הבית של ווב קליקו מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים הנהדרים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך בדרך כלל קליקו, בעוד שמגע של פינו מיונייר מעגל את התערובת. שרדונה מוסיף את האלגנטיות ואת עדינות חיוני יין מאוזן לחלוטין.