ראשי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הביתה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 850 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Norecipes יש 4 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, חלב קוקוס, garam masala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את האורז במים לפחות 2 שעות.לשטוף את העוף יבש ביסודיות עם מגבות נייר.
הסר כל פיסות עודף של שומן או עור ולאחר מכן להפוך את המרינדה על ידי שילוב של יוגורט, garam masala, כוסברה, קינמון, זנגביל שום, מלח ופלפל בקערה. ביסודיות מעיל את העוף עם המרינדה, לכסות ולקרר לפחות 2 שעות.
מחממים מחבת על חום בינוני ומוסיפים טיפת שמן נדיבה. מטגנים את הבצלים ואת הג ' ינג ' ר יחד עם קמצוץ נדיב של מלח עד הבצל הם רק מתחילים חום.
מוסיפים את הצ ' ילי והקוקוס וממשיכים לטגן בחישה מתמדת עד שכל התערובת היא חום זהוב נחמד. לטעום ולהוסיף מלח נוסף לפי הטעם.
מעבירים לקערה, מגרדים כמה שיותר מהמחבת.
חום 3 qts של מים יחד עם מלח, קינמון, הל, ציפורן ועלה דפנה עד שהמים רותחים ולקח על צבע חום מהתבלינים.
מסננים את האורז השריית ולהוסיף למים רותחים. מכסים במכסה ומבשלים 5 דקות, ערבוב פעם אחת.
מסננים את האורז ובוחרים את התבלינים.
מחממים מחבת רוטב בינונית שהיא גדולה מספיק כדי להתאים את כל העוף בשכבה אחת מעל חום בינוני.
מוסיפים מעט שמן ומטגנים את העוף עד חום בצד אחד (6 עד 7 דקות). הפוך וחום בצד השני.
להעביר את העוף לצלחת ולנקז את כל עודף שמן.
מוסיפים חצי מהאורז למחבת מטגנים את העוף ואז מורחים את תערובת הקוקוס / בצל על האורז. מכסים עם שאר האורז ושופכים את חלב הקוקוס על האורז. למעלה עם העוף וכל מיצים שנאספו, לכסות את הסיר עם מכסה, ולשים מעל חום גבוה בינוני. ברגע שאתה שומע את חלב הקוקוס רותח, להפוך את החום עד בינוני נמוך ולשמור על רתיחה עדינה. אל תוריד את המכסה בעת הבישול כמו החום הלכוד יש צורך לבשל את העוף. מבשלים במשך כ 20 דקות או עד שאין נוזל left.To מגישים, צלחת את האורז לוודא לקבל את השכבות האמצעיות והתחתונות מלמעלה עם חתיכת עוף. לסיים עם קמצוץ של בזיליקום תאילנדי ומגישים עם צ ' אטני או סמבל.