הבית עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה של Norecipes יש 58 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את טורקיה היא), סוכר מגורען, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את רוטב הצדפות, Shaoxing, עמילן תפוחי אדמה, רוטב סויה, פלפל לבן ומלח בקערה קטנה לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
3
מוסיפים את שמן שומשום וג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את חזיר הקרקע ומטגנים, באמצעות קצה מרית לשבור את הבשר לפירורים קטנים.כאשר הבשר מבושל, מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ופטריות שיטאקה וממשיכים ומערבבים עד שהגזר מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את כרוב נאפה ואטריות זכוכית וממשיכים לטגן עד שהכרוב מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הרוטב ומטגנים עד שלא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
7
תן לתערובת להתקרר.לעשות קצת דבק על ידי סירוק 3 כפות קמח עם 3 כפות מים.לקלף את העטיפות ולפזר אותם כפי בתמונה עם כ 1/2 " של העטיפה מתחת מראה. זה עושה את זה קל לצייר דבק על כמה עטיפות בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים את הדבק עם שיח מאפה לאורך הקצוות העליונים של העטיפה.
מרכיבים שתצטרך
9
מקום על 1/3 כוס של טמפרטורת החדר מילוי על 2 אינץ ' מעל הפינה התחתונה של העטיפה.מגלגלים בחוזקה את העטיפה וממלאים בחצי הדרך.מקפלים את הקצה השמאלי מעל ימינה עד לקצה המילוי, ואז לקפל את הקצה הימני מעל. התכסיס כאן הוא לרכך מעט את הקפל, כך שהדש הפתוח מעט צר יותר מתחתית הגליל, שכן זה ייצור חותם טוב וימנע דשים של בצק שיזמינו שמן לגליל שלך. זה צריך להיראות קצת כמו מעטפה פתוחה בשלב זה.לסיים על ידי המשך להתגלגל עד דש חותם את עצמו נגד roll.To הפוך את הרוטב חמוץ מתוק, לטאטא יחד את המים, חומץ, סוכר, קטשופ, עמילן תפוחי אדמה ומלח בסיר קטן עד שאין גושים. מביאים את התערובת לרתיחה ערבוב כל הזמן עד הרוטב שלך התעבה.הכן מתלה מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים על 2 " של שמן צמחי לתוך סיר תחתית כבד וחום ל 320 מעלות F. מטגנים את springrolls כמה בכל פעם, נזהרים לא overcrowd הסיר. להפוך אותם לעתים קרובות כך שהם חום באופן שווה. כאשר הם מגיעים צבע שיזוף אפילו, להעביר את האגרולים האביב המתלה שלך ולאפשר להם לנקז. חזור עם שאר האגרולים.