קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות19
מגזין

ראשי

ראשי
גשו לסופר וקנו שאלוט, ביצים גדולות, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח והמלח בקערה של מיקסר חשמלי ולהקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את שמן הזית והביצים ומערבבים יחד עד שהם מתחברים לכדור. לצרף את הקערה למיקסר מצויד וו בצק ללוש עד הבצק הוא חלק ו satiny. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח בזמן שאתם עושים את המילוי.בלאנש את ארוגולה על ידי לשים אותו במיכל זכוכית, הוספת כף מים, כיסוי עם צלחת זכוכית אחרת, ומיקרוגל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר את המכסה, תן לו להתקרר מספיק כדי להתמודד, ואז לסחוט כמה שיותר לחות ממנו ככל שתוכל.
4
מחממים מחבת קטנה ומוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מטגנים את שאלוט, שום פטריות שיטאקה עד הפטריות ויתרו על רוב הלחות שלהם (כ 10-15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
בואו תערובת זו להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מוסיפים את ארוגולה, תערובת בצל, מרקפון, ריקוטה, טחינה, רוטב סויה ומלח למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טחינהטחינה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את ערמוני המים ואת הדופק כמה פעמים כדי לקצוץ אותם בערך (עדיין צריך להיות גושים). הכן ביצה לשטוף על ידי לטאטא יחד ביצה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מחממים חומץ בלסמי, דבש וגלאס במחבת הרוטב הקטנה ביותר שלך. לאחר demi-glace יש התגלגל ואת התערובת סמיכה תוססת, זה מוכן (זה לא צריך לקחת זמן רב). שפכתי את התערובת לתוך בקבוק לסחוט מיני כדי להפוך את הנקודות, אבל אתה יכול גם פשוט לשפוך קצת על הצלחת ולמרוח אותו עם כפית, או פשוט לטפטף אותו על גבי raviolis.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רביולירביולי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
חותכים רבע מהבצק ומשטחים אותו על משטח מקומח באמצעות הידיים או מערוך, ואז מעבירים אותו דרך הגלילים של מכונת פסטה החל מהסביבה העבה ביותר ועובד את הדרך עד דק ביותר, עובר את הבצק דרך לפחות 2 פעמים לכל הגדרה. אם הבצק מתחיל להידבק, רק אבק קצת קמח על זה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
הניחו את הבצק על משטח משוריין שטוח ארוך ולאחר מכן חזרו עם רבע נוסף של בצק.כאשר הגיליון השני שלך נעשה, קו הסדינים למעלה לקצץ את הקצוות כך שהם בדיוק באותו אורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מניחים 1 כף של מילוי כמה סנטימטרים זה מזה, משאיר מקום סביב הקצוות של הבצק, כך שתוכל לאטום את רביולי. היזהר שלא overrowd הבצק או יהיה לך קשה לאטום את הרביולי כראוי. השתמש במברשת מאפה כדי לצבוע את הביצה לשטוף את כל סביב המילוי. עטפו את חתיכת הבצק השנייה על החלק הראשון והשתמשו באצבעותיכם כדי להתחיל לאטום כל רביולי החל מקצה אחד. זה חיוני כי אין כיסי אוויר עם המילוי כמו האוויר יתרחב בזמן הבישול ואת הרביולי שלך יתפוצץ. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לאטום צד אחד, ולאחר מכן להשתמש בשתי אצבעות כדי לעקוב אחר קווי המתאר של המילוי החל מהצד הוא אטום, ואז לאטום את הצד השני, ואתה צריך להיות טוב.השתמשתי בחותך עוגיות עגול שהוא 1/4" גדול יותר מתל המילוי משני הצדדים, אבל אתה יכול גם לחתוך רביולי שלך עם סכין. אם אתה מקפיא את הרביולי, למקם אותם על גיליון עוגיות מקפיא להקפיא אותם. ברגע שהם קפואים אתה יכול לשים אותם בשקית ziplock, אבל הם יישארו יחד אם אתה לא להקפיא אותם בנפרד first.To מבשלים את הרביולי, מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. אם יש לך סיר גדול מאוד אתה יכול לבשל את כל 18 באותו הזמן, אבל אני פשוט מבושל אותם בשתי קבוצות. זרוק את raviolis ולאחר מכן הם צפים על פני השטח הם נעשים (זה לא ייקח הרבה זמן).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מברשת מאפהמברשת מאפה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מסננים את הרביולי ומעבירים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
טפטוף עם שמן שומשום, מוסיפים קומץ ארוגולה, ומפזרים מלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
15
מגישים את רביולי עם הפחתת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צמצוםצמצום
רביולירביולי
16
מפזרים כמה זרעי שומשום קלויים ועירית על גבי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)