קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות19
מגזין

ראשי

ראשי
גשו לסופר וקנו שאלוט, ביצים גדולות, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח והמלח בקערה של מיקסר חשמלי ולהקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את שמן הזית והביצים ומערבבים יחד עד שהם מתחברים לכדור. לצרף את הקערה למיקסר מצויד וו בצק ללוש עד הבצק הוא חלק ו satiny. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח בזמן שאתם עושים את המילוי.בלאנש את ארוגולה על ידי לשים אותו במיכל זכוכית, הוספת כף מים, כיסוי עם צלחת זכוכית אחרת, ומיקרוגל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את המכסה, תן לו להתקרר מספיק כדי להתמודד, ואז לסחוט כמה שיותר לחות ממנו ככל שתוכל.
4
מחממים מחבת קטנה ומוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מטגנים את שאלוט, שום פטריות שיטאקה עד הפטריות ויתרו על רוב הלחות שלהם (כ 10-15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
בואו תערובת זו להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מוסיפים את ארוגולה, תערובת בצל, מרקפון, ריקוטה, טחינה, רוטב סויה ומלח למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טחינהטחינה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את ערמוני המים ואת הדופק כמה פעמים כדי לקצוץ אותם בערך (עדיין צריך להיות גושים). הכן ביצה לשטוף על ידי לטאטא יחד ביצה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מחממים חומץ בלסמי, דבש וגלאס במחבת הרוטב הקטנה ביותר שלך. לאחר demi-glace יש התגלגל ואת התערובת סמיכה תוססת, זה מוכן (זה לא צריך לקחת זמן רב). שפכתי את התערובת לתוך בקבוק לסחוט מיני כדי להפוך את הנקודות, אבל אתה יכול גם פשוט לשפוך קצת על הצלחת ולמרוח אותו עם כפית, או פשוט לטפטף אותו על גבי raviolis.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רביולירביולי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
חותכים רבע מהבצק ומשטחים אותו על משטח מקומח באמצעות הידיים או מערוך, ואז מעבירים אותו דרך הגלילים של מכונת פסטה החל מהסביבה העבה ביותר ועובד את הדרך עד דק ביותר, עובר את הבצק דרך לפחות 2 פעמים לכל הגדרה. אם הבצק מתחיל להידבק, רק אבק קצת קמח על זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
הניחו את הבצק על משטח משוריין שטוח ארוך ולאחר מכן חזרו עם רבע נוסף של בצק.כאשר הגיליון השני שלך נעשה, קו הסדינים למעלה לקצץ את הקצוות כך שהם בדיוק באותו אורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים 1 כף של מילוי כמה סנטימטרים זה מזה, משאיר מקום סביב הקצוות של הבצק, כך שתוכל לאטום את רביולי. היזהר שלא overrowd הבצק או יהיה לך קשה לאטום את הרביולי כראוי. השתמש במברשת מאפה כדי לצבוע את הביצה לשטוף את כל סביב המילוי. עטפו את חתיכת הבצק השנייה על החלק הראשון והשתמשו באצבעותיכם כדי להתחיל לאטום כל רביולי החל מקצה אחד. זה חיוני כי אין כיסי אוויר עם המילוי כמו האוויר יתרחב בזמן הבישול ואת הרביולי שלך יתפוצץ. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לאטום צד אחד, ולאחר מכן להשתמש בשתי אצבעות כדי לעקוב אחר קווי המתאר של המילוי החל מהצד הוא אטום, ואז לאטום את הצד השני, ואתה צריך להיות טוב.השתמשתי בחותך עוגיות עגול שהוא 1/4" גדול יותר מתל המילוי משני הצדדים, אבל אתה יכול גם לחתוך רביולי שלך עם סכין. אם אתה מקפיא את הרביולי, למקם אותם על גיליון עוגיות מקפיא להקפיא אותם. ברגע שהם קפואים אתה יכול לשים אותם בשקית ziplock, אבל הם יישארו יחד אם אתה לא להקפיא אותם בנפרד first.To מבשלים את הרביולי, מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. אם יש לך סיר גדול מאוד אתה יכול לבשל את כל 18 באותו הזמן, אבל אני פשוט מבושל אותם בשתי קבוצות. זרוק את raviolis ולאחר מכן הם צפים על פני השטח הם נעשים (זה לא ייקח הרבה זמן).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מסננים את הרביולי ומעבירים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
טפטוף עם שמן שומשום, מוסיפים קומץ ארוגולה, ומפזרים מלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
15
מגישים את רביולי עם הפחתת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צמצוםצמצום
רביולירביולי
16
מפזרים כמה זרעי שומשום קלויים ועירית על גבי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

3שרימפס וורידיםארוגולהארוגולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ בלסמיחומץ בלסמי1אוראו ממולאים כפוליםדמי-גלייס.דמי-גלייס.3שרימפס וורידים1Egg1Egg3שרימפס וורידיםביצים 3Largeביצים 3Large4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה טריות, כובעים מנוקים וקצוצים בערךפטריות שיטאקה טריות, כובעים מנוקים וקצוצים בערך12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום טחוןשום טחון12 כפיות אבקת שוםדבשדבש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'MarscaponeMarscapone12 כפיות אבקת שוםשמן זיתשמן זית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוז 3Arugulארוז 3Arugul3שרימפס וורידיםכדי tasteSalt ופלפלכדי tasteSalt ופלפל33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ריקוטהריקוטה1חתיכות טופי הית' ברמלחמלח1אוראו ממולאים כפוליםמלחמלח3שרימפס וורידיםשמן שומשוםשמן שומשום3שרימפס וורידיםזרעי שומשום קלויים ועירית לקישוטזרעי שומשום קלויים ועירית לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט טחוןשאלוט טחון1חתיכות טופי הית' בררוטב סויהרוטב סויה2חתיכות טופי הית' ברטחינהטחינה12 כפיות אבקת שוםמיםמים100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ערמוני מים, שטוף מיובש ביסודיותערמוני מים, שטוף מיובש ביסודיות