קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות19
מגזין

ראשי

ראשי
גשו לסופר וקנו שאלוט, ביצים גדולות, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח והמלח בקערה של מיקסר חשמלי ולהקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את שמן הזית והביצים ומערבבים יחד עד שהם מתחברים לכדור. לצרף את הקערה למיקסר מצויד וו בצק ללוש עד הבצק הוא חלק ו satiny. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח בזמן שאתם עושים את המילוי.בלאנש את ארוגולה על ידי לשים אותו במיכל זכוכית, הוספת כף מים, כיסוי עם צלחת זכוכית אחרת, ומיקרוגל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את המכסה, תן לו להתקרר מספיק כדי להתמודד, ואז לסחוט כמה שיותר לחות ממנו ככל שתוכל.
4
מחממים מחבת קטנה ומוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מטגנים את שאלוט, שום פטריות שיטאקה עד הפטריות ויתרו על רוב הלחות שלהם (כ 10-15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
6
בואו תערובת זו להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מוסיפים את ארוגולה, תערובת בצל, מרקפון, ריקוטה, טחינה, רוטב סויה ומלח למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טחינהטחינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את ערמוני המים ואת הדופק כמה פעמים כדי לקצוץ אותם בערך (עדיין צריך להיות גושים). הכן ביצה לשטוף על ידי לטאטא יחד ביצה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מחממים חומץ בלסמי, דבש וגלאס במחבת הרוטב הקטנה ביותר שלך. לאחר demi-glace יש התגלגל ואת התערובת סמיכה תוססת, זה מוכן (זה לא צריך לקחת זמן רב). שפכתי את התערובת לתוך בקבוק לסחוט מיני כדי להפוך את הנקודות, אבל אתה יכול גם פשוט לשפוך קצת על הצלחת ולמרוח אותו עם כפית, או פשוט לטפטף אותו על גבי raviolis.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רביולירביולי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
חותכים רבע מהבצק ומשטחים אותו על משטח מקומח באמצעות הידיים או מערוך, ואז מעבירים אותו דרך הגלילים של מכונת פסטה החל מהסביבה העבה ביותר ועובד את הדרך עד דק ביותר, עובר את הבצק דרך לפחות 2 פעמים לכל הגדרה. אם הבצק מתחיל להידבק, רק אבק קצת קמח על זה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
הניחו את הבצק על משטח משוריין שטוח ארוך ולאחר מכן חזרו עם רבע נוסף של בצק.כאשר הגיליון השני שלך נעשה, קו הסדינים למעלה לקצץ את הקצוות כך שהם בדיוק באותו אורך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מניחים 1 כף של מילוי כמה סנטימטרים זה מזה, משאיר מקום סביב הקצוות של הבצק, כך שתוכל לאטום את רביולי. היזהר שלא overrowd הבצק או יהיה לך קשה לאטום את הרביולי כראוי. השתמש במברשת מאפה כדי לצבוע את הביצה לשטוף את כל סביב המילוי. עטפו את חתיכת הבצק השנייה על החלק הראשון והשתמשו באצבעותיכם כדי להתחיל לאטום כל רביולי החל מקצה אחד. זה חיוני כי אין כיסי אוויר עם המילוי כמו האוויר יתרחב בזמן הבישול ואת הרביולי שלך יתפוצץ. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לאטום צד אחד, ולאחר מכן להשתמש בשתי אצבעות כדי לעקוב אחר קווי המתאר של המילוי החל מהצד הוא אטום, ואז לאטום את הצד השני, ואתה צריך להיות טוב.השתמשתי בחותך עוגיות עגול שהוא 1/4" גדול יותר מתל המילוי משני הצדדים, אבל אתה יכול גם לחתוך רביולי שלך עם סכין. אם אתה מקפיא את הרביולי, למקם אותם על גיליון עוגיות מקפיא להקפיא אותם. ברגע שהם קפואים אתה יכול לשים אותם בשקית ziplock, אבל הם יישארו יחד אם אתה לא להקפיא אותם בנפרד first.To מבשלים את הרביולי, מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. אם יש לך סיר גדול מאוד אתה יכול לבשל את כל 18 באותו הזמן, אבל אני פשוט מבושל אותם בשתי קבוצות. זרוק את raviolis ולאחר מכן הם צפים על פני השטח הם נעשים (זה לא ייקח הרבה זמן).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מסננים את הרביולי ומעבירים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
טפטוף עם שמן שומשום, מוסיפים קומץ ארוגולה, ומפזרים מלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
15
מגישים את רביולי עם הפחתת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צמצוםצמצום
רביולירביולי
16
מפזרים כמה זרעי שומשום קלויים ועירית על גבי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)