ראשי
הבית נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל אדום, חרדל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ההלבשה רק לטאטא את כל החומרים עבור ההלבשה מאסטר יחד. דברים אחרים יתווספו לבסיס זה כפי שאנו העונה כל פריט.עבור פלפלים קלויים, רבע הליבה פלפל ואז לשים אותו ממש מתחת broiler עם צד העור למעלה, עד שהוא חרוך לחלוטין בצד זה (זה בסדר אם יש קצת אדום עדיין מראה).
להעביר את הפלפלים לשקית פלסטיק ולאטום אותו. האדים עוזרים לשחרר את העור וכאשר הפלפלים התקררו, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את העור ללא קושי. לאחר שקילפת אותם, לשים אותם בחזרה בשקית ולטפטף מספיק שמן זית עליהם מעיל, ואז לזרוק אותם עם מלח אורגנו ופלפל. זה יכול להתבצע מראש
עבור תפוחי האדמה, להרתיח אותם במים מלוחים היטב עד שאתה בקושי יכול להעביר מזלג דרכם (הם עדיין צריכים להיות קצת המשרד).
הסר אותם מהמים ולאפשר להם להתקרר מספיק כדי להתמודד. פורסים אותם לקוביות ואז זורקים אותם עם 3 ק " ג של רוטב ופטרוזיליה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך ומניחים בצד. זה יכול להתבצע מראש
עבור vert haricots, להחזיר את מי תפוחי האדמה לרתיחה ולהוסיף יותר מלח (זה צריך להיות טעם כמו האוקיינוס). הכינו אמבט קרח על ידי מילוי קערה עם מים וקוביות קרח.
מוסיף את vert haricots ומרתיחים עד שהם ירוקים ורכים בהירים, אבל עדיין יש להם קצת מחנק (דקה או שתיים, יותר אם אתה משתמש שעועית מבוגרת).
לנקז ולשים אותם באמבט קרח כדי "לזעזע" אותם, זה צריך לגרום להם להפוך צבע ירוק תוסס מאוד. אתה לא רוצה להתלבש אלה מוקדם מדי מאז החומץ יגרום להם discolor. אם אתה עושה את זה מראש, לעטוף אותם ומקרר עד שאתה מוכן לשרת אותם.עבור העגבניות, לזרוק אותם עם בצל וצלפים יחד עם קצת שמן זית, מלח pepper.To הרכיבו את הסלט, הוסיפו את האורגנו ואת הקורנית לרוטב הראשי וזרקו את עלי החסה במלואם כדי לכסות כל עלה.
הניחו אותם על מגש הגשה ואז לסדר את הפלפלים הקלויים, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, ביצים מבושלות, זיתים ניסואז, טונה אנשובי סביב הצלחת.
מגישים סלט ניסואז עם יין לבן פריך ויבש כמו סוביניון בלאן או פינו גרי.