אם יש לך בצל, כוס 1/2גבינה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות עם המתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הוסיפו את כל המרכיבים לקציץ הבשר לקערה גדולה והשתמשו ביד שלכם כדי לערבב הכל ביחד. זה צריך להיות משולב היטב אבל לא דביק.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להניח כמה יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה ואז להפיץ את תערובת הבשר לתוך 1/2 " מלבן עבה על רחב כמו רצועת 1 של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
הניחו שורות מתחלפות של בייקון ופלפלים (אכלתי רק 2 פרוסות בייקון כך שהתמונה לא מדויקת, אבל הבנתם את הרעיון). הפוך 3 divits הקטן בקציץ הבשר ואז לתקוע את הביצים בהם.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(קיבלר)
5
מגלגלים מספיק קציץ בשר סביב הביצים כדי לכסות אותן, ואז סוחטים בעדינות את הגליל כדי למלא את הפערים בין הביצים. אתה צריך להיות בר מוצק של בשר עם ביצים מעט peaking החוצה ללא כיסי אוויר. תסיים לגלגל את כיכר הלחם ותוודא שאין כיסי אוויר ואז תסדר את הקצוות. אתה צריך להיות אחיד, גליל סגלגל מעט של בשר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
6
מניחים את תפר קציץ הבשר על מחבת או על מחבת אחרת שתנקז את השומן שיוצא מקציץ הבשר (זה חשוב). בעת קמצוץ אתה יכול להשתמש מתלה חוט מעל גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף עם חריצים לחתוך לתוך רדיד.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מחבת ברוילר
תפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך חצי שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מערבבים את החומרים עבור זיגוג ואז מעיל את קציץ הבשר עם זיגוג. להחזיר אותו לתנור ואופים במשך 20-30 דקות נוספות או עד מדחום קריאה מיידית (מוכנס בין הביצים) קורא 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את קציץ הבשר מהתנור ולאפשר לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך. אני בדרך כלל לחתוך את כיכר באמצע (חיתוך באמצע הביצה האמצעית), ולאחר מכן לחתוך שתי פרוסות משני צידי האמצע, עובד את דרכי החוצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים עם סלט כדי לתת את האשליה שזה בריא יותר ממה שהוא באמת.