קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר

רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר
גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה מחלב כבשים, מלח כשר, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, רביולי טלג'יו עם כרוב חמאה עסיסי ורוטב פטריות + צנוברים קלויים, ו רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר.

הוראות

1
תכין את הכסף. תלוש את הקמח על קרש חיתוך גדול ולעשות באר רחבה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מוסיפים את הביצים ושמן זית ומתבלים במלח. הכה את הביצים עם מזלג, ואז להשתמש במזלג כדי לשבור את הקיר של הבאר ולשלב את הקמח לתוך הביצים. אסוף את הבצק לכדור; אל תדאג אם יש גושים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
ללוש את הבצק. באמצעות העקבים של הידיים, לדחוף את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו ולדחוף שוב (לשים את כל הגוף לתוך זה!). המשיכו ללוש עד שהבצק יהיה חלק וגמיש, 10 עד 15 דקות. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לנוח לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מערבבים את המילוי.
5
מערבבים את הריקוטה, טלג ' יו, ביצים, פרמזן ופטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מעבירים את המילוי לשקית מאפה גדולה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מרדדים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים את הבצק לארבעה חלקים. לשטח חתיכה אחת מעט, ולאחר מכן להפעיל אותו דרך ההגדרה הרחבה ביותר על רולר פסטה פעמיים, לאבק עם קמח בין אם זה מרגיש דביק. מקפלים את אורך הבצק לשלישים ומעבירים אותו דרך הגליל פעמיים עד שלוש פעמים נוספות. המשך להעביר את הבצק דרך הגליל, צמצום הגדרת הרוחב בין כל ריצה, עד שתגיע להגדרה השנייה עד האחרונה והבצק בעובי של 1/16 אינץ'. חזור עם שאר חתיכות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
שכבה של חצי מהיריעות בין נייר קלף, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא עד 1 חודש (תצטרך רק חצי מהבצק למתכון רביולי).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
אסוף את הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
11
מניחים את אורכי הבצק על משטח מקומח. מברשת קלה את החצי התחתון של כל רצועה (החלק הקרוב אליך) עם מים. לגזור את הפינה את שקית מאפה; צינור 1-אינץ כדורים של מילוי, 2 אינץ ' זה מזה, על החצי התחתון של כל רצועה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. לחץ סביב כל כדור של מילוי עם האצבעות המורה שלך, לוודא שאין בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
חותכים את רביולי באמצעות חותך מחורץ עגול 2-3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
13
העברה לסדין אפייה מאובקת עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
טפטוף שמן זית למחבת עמוקה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מוסיפים את הפנצ ' טה ושום ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום הוא חום בהיר וריחני, להשליך אותו. כאשר pancetta הוא פריך, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח וטחון עד הפטריות רכות ונבול, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
17
יוצקים במניות העוף, מתבלים במלח ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
18
מוסיפים את החמאה ומבשלים, מנענעים את המחבת, עד שהרוטב מתעבה ונראה קטיפתי. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
לבשל את הרביולי. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה; מוסיפים את הרביולי ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
20
להעביר עם רחפן או כף מחוררת למחבת עם הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, מנענעים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
מפזרים את הגבינה מערבולת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
22
מקשטים עם עירית ועוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
23
צילום: דוד א. לנד