קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר

רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר
גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה מחלב כבשים, מלח כשר, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, רביולי טלג'יו עם כרוב חמאה עסיסי ורוטב פטריות + צנוברים קלויים, ו רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר.

הוראות

1
תכין את הכסף. תלוש את הקמח על קרש חיתוך גדול ולעשות באר רחבה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מוסיפים את הביצים ושמן זית ומתבלים במלח. הכה את הביצים עם מזלג, ואז להשתמש במזלג כדי לשבור את הקיר של הבאר ולשלב את הקמח לתוך הביצים. אסוף את הבצק לכדור; אל תדאג אם יש גושים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
ללוש את הבצק. באמצעות העקבים של הידיים, לדחוף את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו ולדחוף שוב (לשים את כל הגוף לתוך זה!). המשיכו ללוש עד שהבצק יהיה חלק וגמיש, 10 עד 15 דקות. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לנוח לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מערבבים את המילוי.
5
מערבבים את הריקוטה, טלג ' יו, ביצים, פרמזן ופטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את המילוי לשקית מאפה גדולה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מרדדים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים את הבצק לארבעה חלקים. לשטח חתיכה אחת מעט, ולאחר מכן להפעיל אותו דרך ההגדרה הרחבה ביותר על רולר פסטה פעמיים, לאבק עם קמח בין אם זה מרגיש דביק. מקפלים את אורך הבצק לשלישים ומעבירים אותו דרך הגליל פעמיים עד שלוש פעמים נוספות. המשך להעביר את הבצק דרך הגליל, צמצום הגדרת הרוחב בין כל ריצה, עד שתגיע להגדרה השנייה עד האחרונה והבצק בעובי של 1/16 אינץ'. חזור עם שאר חתיכות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
שכבה של חצי מהיריעות בין נייר קלף, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא עד 1 חודש (תצטרך רק חצי מהבצק למתכון רביולי).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
אסוף את הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
11
מניחים את אורכי הבצק על משטח מקומח. מברשת קלה את החצי התחתון של כל רצועה (החלק הקרוב אליך) עם מים. לגזור את הפינה את שקית מאפה; צינור 1-אינץ כדורים של מילוי, 2 אינץ ' זה מזה, על החצי התחתון של כל רצועה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. לחץ סביב כל כדור של מילוי עם האצבעות המורה שלך, לוודא שאין בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
חותכים את רביולי באמצעות חותך מחורץ עגול 2-3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
13
העברה לסדין אפייה מאובקת עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
טפטוף שמן זית למחבת עמוקה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים את הפנצ ' טה ושום ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום הוא חום בהיר וריחני, להשליך אותו. כאשר pancetta הוא פריך, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח וטחון עד הפטריות רכות ונבול, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
17
יוצקים במניות העוף, מתבלים במלח ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
18
מוסיפים את החמאה ומבשלים, מנענעים את המחבת, עד שהרוטב מתעבה ונראה קטיפתי. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
לבשל את הרביולי. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה; מוסיפים את הרביולי ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
20
להעביר עם רחפן או כף מחוררת למחבת עם הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, מנענעים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
21
מפזרים את הגבינה מערבולת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
22
מקשטים עם עירית ועוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
23
צילום: דוד א. לנד