רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר
גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה מחלב כבשים, מלח כשר, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, רביולי טלג'יו עם כרוב חמאה עסיסי ורוטב פטריות + צנוברים קלויים, ו רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר.
הוראות
תכין את הכסף. תלוש את הקמח על קרש חיתוך גדול ולעשות באר רחבה באמצע.
מוסיפים את הביצים ושמן זית ומתבלים במלח. הכה את הביצים עם מזלג, ואז להשתמש במזלג כדי לשבור את הקיר של הבאר ולשלב את הקמח לתוך הביצים. אסוף את הבצק לכדור; אל תדאג אם יש גושים.
ללוש את הבצק. באמצעות העקבים של הידיים, לדחוף את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו ולדחוף שוב (לשים את כל הגוף לתוך זה!). המשיכו ללוש עד שהבצק יהיה חלק וגמיש, 10 עד 15 דקות. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לנוח לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מערבבים את הריקוטה, טלג ' יו, ביצים, פרמזן ופטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח.
מעבירים את המילוי לשקית מאפה גדולה ומקררים.
חותכים את הבצק לארבעה חלקים. לשטח חתיכה אחת מעט, ולאחר מכן להפעיל אותו דרך ההגדרה הרחבה ביותר על רולר פסטה פעמיים, לאבק עם קמח בין אם זה מרגיש דביק. מקפלים את אורך הבצק לשלישים ומעבירים אותו דרך הגליל פעמיים עד שלוש פעמים נוספות. המשך להעביר את הבצק דרך הגליל, צמצום הגדרת הרוחב בין כל ריצה, עד שתגיע להגדרה השנייה עד האחרונה והבצק בעובי של 1/16 אינץ'. חזור עם שאר חתיכות הבצק.
שכבה של חצי מהיריעות בין נייר קלף, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא עד 1 חודש (תצטרך רק חצי מהבצק למתכון רביולי).
מניחים את אורכי הבצק על משטח מקומח. מברשת קלה את החצי התחתון של כל רצועה (החלק הקרוב אליך) עם מים. לגזור את הפינה את שקית מאפה; צינור 1-אינץ כדורים של מילוי, 2 אינץ ' זה מזה, על החצי התחתון של כל רצועה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. לחץ סביב כל כדור של מילוי עם האצבעות המורה שלך, לוודא שאין בועות אוויר.
חותכים את רביולי באמצעות חותך מחורץ עגול 2-3 אינץ'.
העברה לסדין אפייה מאובקת עם סולת.
טפטוף שמן זית למחבת עמוקה גדולה.
מוסיפים את הפנצ ' טה ושום ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום הוא חום בהיר וריחני, להשליך אותו. כאשר pancetta הוא פריך, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח וטחון עד הפטריות רכות ונבול, כ 5 דקות.
יוצקים במניות העוף, מתבלים במלח ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מוסיפים את החמאה ומבשלים, מנענעים את המחבת, עד שהרוטב מתעבה ונראה קטיפתי. מתבלים במלח, במידת הצורך.
לבשל את הרביולי. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה; מוסיפים את הרביולי ומבשלים 3 עד 4 דקות.
להעביר עם רחפן או כף מחוררת למחבת עם הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, מנענעים את המחבת.
מפזרים את הגבינה מערבולת לשלב.
מקשטים עם עירית ועוד גבינה.