רביולי איטלקי עם רוטב עגבניות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רביולי איטלקי עם רוטב עגבניות שמנת. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת שמנת פילדלפיה, רוטב בית טוסקני, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי איטלקי עם עגבניות ובייקון, רביולי עם רוטב נקניק ועגבניות, ו רוטב עגבניות מתובל על רביולי (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגבניות ובצל; מבשלים ומערבבים 5 עד 6 דקות. או עד הבצלים רכים.
מערבבים במרק וגבינה שמנת; לבשל 3 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה ורוטב מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בעדינות רביולי איטלקי; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.