רביולי אלפרדו עם אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי אלפרדו עם אפונה. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שמנת כבדה, רביולי פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מחבת אלפרדו BLT רביולי, רביולי אלפרדו עם ארטישוק, ו רביולי עוף אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את רביולי ומבשל כמו התווית מפנה. שמור 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את רביולי.
מערבבים את החמאה, השמנת והאפונה במחבת גדולה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הרביולי, הגבינה, האגוז מוסקט ואת התזה של מי בישול שמורים למחבת ולזרוק.
מוסיפים עוד מי בישול כדי לדלל את הרוטב, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל. לחלק בין קערות העליון עם פטרוזיליה.