רביולי אפוי וירקות עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך ברוקולי, תיבול, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו ירקות בגריל ורביולי, ירקות מוערמים ורביולי, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים פסטה וירקות, מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רי
3
ניקוז.
4
בעוד פסטה וירקות מבשלים, לשלב 1/2 כוס חלב וקמח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מערבבים את תערובת הקמח, הנותרים חלב, תיבול איטלקי, הבא 3 מרכיבים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים בגבינת פרמזן 1/2 כוס.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.