קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות60
ציון בריאות3
מגזין

רביולי בקלה שרימפס ומלח עם רוטב Romesco פלפל צהוב

רביולי בקלה שרימפס ומלח עם רוטב Romesco פלפל צהוב
צריך מנות ראשונות pescatarian? רביולי בקלה שרימפס ומלח עם רוטב Romesco פלפל צהוב יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 159 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב Romesco, ו רביולי צנון עם רוטב עגבניות צהוב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו הבצק ומערבבים בקצרה לשלב. עם מיקסר על, להוסיף את חלמון הביצה ואת החלמון ולהמשיך לערבב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים מספיק שמנת כדי להפוך את הבצק חלק (זה לא צריך להיות דביק). לעטוף בצק פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות. שמור את הבצק מכוסה בניילון נצמד תוך כדי עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם. לחץ על הבצק לתוך מלבן על משטח מקומח קל להתגלגל דרך מכונת פסטה להגדיר בסביבה הרחבה ביותר, 2 או 3 פעמים. להפחית את ההגדרה ולהפעיל עוד כמה פעמים עד הבצק הוא דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מניחים על משטח מקומח ולשמור מכוסה.
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון. בנפרד לטגן את השום, פלפל, עגבניות, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 עד 3 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את השקדים ומעבדים עד קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
5
מוסיפים את הדבש ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
עבור המילוי: בקערה גדולה לכסות את הבקלה המיובש במים קרים ולתת להשרות במקרר במשך 12 עד 48 שעות, (בהתאם למליחות של הבקלה), שינוי המים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר את בקלה מלח מן המים השריית מקום במים רותחים. Poach במשך 8 עד 10 דקות; בואו להתקרר בנוזל לעוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
הסר מצייד בלתי חוקי נוזל; להשליך את כל העצמות לחתוך בגסות.
10
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיף את השום ואת שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
12
הסר את השום והצלצלי לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
13
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות למחבת ומטגנים קלות את החסילון במשך 1 עד 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר את החסילון וחתוך לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
15
מניחים קרם בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מניחים את הבקלה עלומה וקצוץ במעבד מזון, מוסיפים תערובת שאלות-שום וחצי של קרם חם תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
17
מוסיפים את תפוחי האדמה מחית, נשאר קרם ותהליך עד רק בשילוב. עם מנוע פועל להוסיף את 1/4 כוס שמן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
להניח גיליון של בצק פסטה על משטח עבודה מקומח קלות ולהפיץ חלק בגודל כפית גדושה של המילוי על הבצק, לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
מניחים 1/2 חתיכת שרימפס על גבי כל מילוי. השתמש קצה האצבע או מברשת כדי להרטיב את הקצוות של גיליון פסטה עם לשטוף את הביצה. בזהירות למקם גיליון שני של בצק פסטה על גבי הראשון ולחץ עם קצות האצבעות כדי להפריד את השורות של מילוי. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
3
עם חותך רביולי או גלגל מאפה, לחתוך קווים ישרים אנכית ואופקית כדי ליצור כל ריבוע רביולי. לחץ על הקצוות סגורים עם קצות האצבעות כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בזהירות טיפה ב רביולי ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים ומגישים מיד עם רוטב פלפל צהוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קלוייםשקדים קלויים1אנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסאנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס2אפיית תפוחי אדמה, מבושל, מחית ושמר על חוםאפיית תפוחי אדמה, מבושל, מחית ושמר על חום1ניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס2largesחלמוניםחלמונים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2ביצים מעורבבות עם 2 כפות מים, עבור ביצה לשטוףביצים מעורבבות עם 2 כפות מים, עבור ביצה לשטוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס6ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)60ריבס, קצוץ טרי או קפואSplash שמנת כבדהSplash שמנת כבדה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)4(חוֹרֶף)שמן זית, בתוספת 1/4 כוסשמן זית, בתוספת 1/4 כוס1גיליוןבצק פסטהבצק פסטה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר60ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בקלה מלחבקלה מלח2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק30largesשרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים1פרוסהלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנותלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנות1פלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרעפלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרע2עגבניות צהובות, חצויעגבניות צהובות, חצוי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.