קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

רביולי ג'נובזה

רביולי ג'נובזה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו רביולי ג'נובזה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 813 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, נקניק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 57%. נסו רוטב אדום ג'נובזי, טרופי א לה ג'נובזה, ו קנלוני ג'נובזה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה שלבו נקניק מבושל, מנגולד קצוץ, ריקוטה, פקורינו, ביצים ואגוז מוסקט ותבלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פקורינופקורינו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
Chard שוויצריChard שוויצרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הניחו 1 דף פסטה על משטח עבודה ונקדו עם 1/2 כפות מילוי של 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
הנח את הסדין השני ולחץ עם הידיים כדי לאטום. בעזרת חותך פיצה חותכים ריבועים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
4
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מניחים רביולי במים רותחים ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
ממיסים חמאה במחבת מטגן בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ' ומסירים מהאש. בזהירות לנקז רביולי ומניחים במחבת עם חמאה. זורקים בעדינות על אש בינונית, מפזרים את הגבינה שנותרה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'