רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה
מתכון רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חומץ יין, קמח תירס, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. נסו רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה, קינואן וגבינת עיזים ממולאים פלפלים, ו גבינת עיזים ממולאת מיני פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
Char כל הפלפלים על להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים.
מניחים בשקית נייר; לאטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. פיל ופלפלי זרע; קוצצים.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ועגבניות ומבשלים עד הבצל מתחיל חום, על 4 דקות. להפחית את החום לנמוך; לבשל עד ירקות רכים מאוד בצל חום, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות.
מוסיפים פלפלים קצוצים וחומץ. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מפזרים קלות תבנית אפייה עם קמח תירס.
מערבבים 8 אונקיות גבינת עיזים, 1/3 כוס גבינת פרמזן, והבא 2 מרכיבים בקערה בינונית. מסדרים 6 עטיפות וונטון על משטח עבודה.
מניחים 1 כף גבינה מילוי במרכז כל עטיפה. באמצעות קצה האצבע, לצנן קצוות של עטיפות עם מים. מקפלים את כל 4 הפינות עד להיפגש במרכז, יצירת צורת פירמידה; לאטום את כל 4 הקצוות בחוזקה. צבוט למעלה כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מבשלים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד תחילת חום, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות.
מבשלים רביולי בסיר של מים מלוחים רותחים בעדינות עד במכרז, על 4 דקות.
להעביר רביולי למחבת עם חמאה משחימה. לזרוק על חום בינוני.
בינתיים, לחמם תערובת פלפל; לחלק בין 6 צלחות. באמצעות כפית מחוררת, פלפלים עליונים על כל צלחת עם 3 רביולי.
טפטוף עם כל חמאה משחימה שנותרה.
מפזרים פרמזן, צנוברים קלויים, זיתים, ועירית.
* זיתים שחורים נרפאו במי מלח; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.